Recenzie: How To: Cure A Heart Attack – Lyncs

Recenzie: How To: Cure A Heart Attack - Lyncs

Recenzie: „How To: Cure A Heart Attack” – Lyncs

Să îți revedești fostul este enervant în sine, dar când te-ai vindecat și ai trecut mai departe la altcineva, devine deranjant. Simți că încearcă să se impună în fericirea ta regăsită cu persoana cu care te-ai continuat. Cu toate acestea, în ultimul ei single, „How To: Cure A Heart Attack”, Lyncs îl informează pe fostul ei că s-a vindecat de tot ce a trecut cu el, că a găsit pe cineva mai bun și că această etapă a vieții ei a vindecat-o de un atac de inimă – cel pe care el i l-a provocat în timpul relației lor. În acest hit de vară captivant, ascultătorii se vor regăsi în enervarea Lyncs față de prezența fostului ei și în încrederea ei în a exprima cât de mult mai bine se simte fără el.

Etapa de vindecare, precum și trecerea la altcineva, în timp te vor face să renunți la acele amintiri negative cu fostul groaznic și să experimentezi o fericire imensă. În începutul cântecului, Lyncs arată acest lucru spunându-i fostului ei: „Au trecut ani și abia te mai cunosc, Mândră că mi-am uitat ziua de naștere”. Lăsându-i pe el și amintirile reciproce să dispară în spațiu, ea a învățat „care e senzația de a fi fără tine. E revigorant ca după-amiaza ta preferată.” M-aș simți și mai fabulosă dacă aș uita complet de existența fostului meu prin amnezie. Lyncs este atât de sinceră și directă în dezgustul ei față de fostul ei încât găsește amuzantă reacția lui când îi spune cât de mult mai fericită este fără el: „Spune-mi, cum te simți văzând cum îmi anulez toate micile lucruri prin care m-ai făcut să trec”, precum și alte versuri amuzante dar puternice cum ar fi: „E uimitor ce poate provoca o despărțire de inimi” și „Am găsit pe altcineva, nu te mai vreau înapoi. Cred că am găsit leacul pentru un atac de inimă.” Ouch.

Lyncs, al cărei nume real este Jacqueline Hynes, este o cântăreață, compozitoare, producătoare și multi-instrumentistă din Lancaster, Pennsylvania. Ulterior, s-a mutat în New York și a cântat în locuri istorice precum Rockwood Music Hall, Pianos și altele, colaborând de asemenea cu GOLDHOUSE, un DJ cunoscut pentru remixul piesei lui Billie Eilish, „Ocean Eyes”. Lyncs a lansat de asemenea numeroase single-uri anul acesta, precum „Toolbox”, „Ashes”, „Quarter After” și „Confusing”. Ascultă cel mai nou single al Lyncs, „How To: Cure A Heart Attack”, disponibil acum pe toate platformele de streaming!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți