Recenzie: Humans – Lucius Arthur

Recenzie: Humans - Lucius Arthur

Lucius Arthur lansează cântecul de alt-pop haotic și optimist intitulat „Humans”. Poate fi dificil să nu îți pese de părerea altora, dar Lucius ia o poziție împotriva ipocriților societății. Pentru a-ți recâștiga puterea în viața ta, trebuie doar să faci ceea ce este cel mai bine pentru tine și să nu permiți vocea celor din afară să îți influențeze intențiile. Oamenii te vor judeca în orice caz, așa că ar fi mai bine să te apărzi. A fi sincer cu tine însuți este extrem de curajos și, deși poate părea terifiant, este singurul mod de a te elibera de critici și de îndoieli despre tine însuți. Mulți oameni te judecă public pentru lucrurile pe care le ascund în interior. Proiecția este la ordinea zilei, așa că în loc să permiți judecății altcuiva să îți influențeze autoanaliza, fă-o cu o picătură de sare și continuă să îți trăiești viața așa cum ți se împlinește. Crescând, pare că există o competiție pentru a avea cel mai mare număr de oameni la petrecerea ta de ziua de naștere, dar pe măsură ce îmbătrânești și devii mai înțelept, un cerc restrâns este semn de maturitate și conștientizare a faptului că cantitatea este supraevaluată, iar calitatea este ceva de păstrat strâns. Nu vei putea niciodată să mulțumești pe toată lumea, iar cineva va avea mereu ceva de spus, așa că ar fi mai bine să le oferi și tu ceva despre ce să vorbească.

„Humans” este primul single de pe albumul de debut al lui Lucius Arthur, intitulat A Violent Dichotomy. Acest proiect al iubirii este impregnat cu energia ridicată și ethos-ul haotic al strigătelor și muzicii emo, care aduce aminte de scena muzicală din San Diego, din adolescența lui Lucius. A Violent Dichotomy combină dragostea mamei sale pentru muzica americană R&B, afinitatea tatălui său pentru muzica pop și rock britanică și accesul neîngrădit la orice gen muzical prin intermediul platformelor YouTube și de streaming online. Acest proiect are legături estetice cu filmele SF și anime. Muzica lui este autodeclarată „deathcore alien progresiv”. Cea mai semnificativă parte a creării muzicii este utilizarea talentului său pentru a deschide un drum către descoperirea de sine pentru ascultătorii săi și conștientizarea globală a lumii noastre. Lucius Arthur folosește muzica sa pentru a aborda temele identității, libertății de voință și adevărului, iar „Humans” pune sub semnul întrebării aceste construcții sociale și vechile filozofii.

Lucius Arthur este un muzician aparte din Inglewood, CA. Pe lângă interpretare, el este un compozitor și producător impecabil. Din studioul său din Inglewood, a scris și produs piese pentru unii dintre cei mai influenți artiști underground din Los Angeles. El folosește talentul său pentru a aborda unele dintre cele mai dificile întrebări ale vieții despre identitatea de sine și sensul umanității. Noul său single „The Dream Hotel” de pe ultimul său proiect, The Dream Hotel, va fi disponibil pe toate platformele de streaming începând cu 25 mai. El va continua să provoace normele sociale, să deschidă mințile ascultătorilor săi și să fie un exemplu de autenticitate. Urmăriți-l pe Lucius Arthur pe rețelele sociale de mai jos și spuneți-le cum sfidați normele sociale și ce credeți că înseamnă să fiți uman!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți