Recenzie: Hunter – Sahara Beck

Recenzie: Hunter - Sahara Beck

Credite foto: Joel Devereux

O melodie indie pop care se prezintă tare, prezentând o forță calmă și colectată împotriva invidiei cuiva. Nu este distractiv atunci când judecata rapidă și invidia oamenilor îți stă în cale, forțându-te să te aperi. Ultimul single al lui Sahara Beck, „Hunter”, este un răspuns în putere la acest tip de comportament. Este o piesă electrică care într-adevăr portretizează forța lui Beck, nu doar ca femeie, ci și ca artistă. Această melodie este alimentată cu suficientă energie pentru a menține ascultătorii entuziasmați și cântând pe măsură. Pe lângă asta, vocea lui Beck este suficient de dulce pentru a încânta urechile, dar conține și suficientă putere pentru a menține atenția. „Hunter” este următoarea cea mai bună adăugire la scena pop și ar trebui să fie următoarea adăugire la lista ta de redare.

Piesa de electro-pop are o atmosferă în stilul anilor ’80. Piesa începe cu o linie de bas simplă, ceea ce permite mai multă atenție pentru vocea lui Beck și natura cuvintelor pe care le cântă. Versul „vrea să joace un joc” se distinge, deoarece este o modalitate simplă de a prezenta situația care are loc. Refrenul vine puternic și electric, iar natura repetitivă a versurilor în această secțiune arată cât de încrezător este vorbitorul în ceea ce spune. Arată un nivel al maturității în înțelegerea de unde provine invidia celeilalte persoane. Din punct de vedere muzical, refrenul este extrem de distractiv și captivant, el dă viață cu adevărat piesei. Acest lucru este realizat cu ajutorul unor adăugiri electronice, în special a celor folosite ca armonii de fundal. Podul melodiei este acolo unde totul se încetinește și creează un contrast dramatic cu restul piesei. În ansamblu, piesa este foarte curată și bine produsă. De asemenea, este o combinație plăcută de elemente retro și futuriste, care portretizează cu adevărat stilul și caracterul lui Sahara Beck.

Sahara Beck este o artistă australiană care și-a făcut un nume în acest domeniu cu talentul și creația sa. Cântând muzică încă de la o vârstă fragedă, Beck a lansat muzică de ceva timp acum. Albumul său de debut, Volumul I, a fost lansat în 2011 și cel de-al doilea album, Panacea, a fost lansat în 2016. Pe lângă acestea, Beck a lansat o serie de EP-uri și single-uri și se așteaptă să lanseze cel de-al treilea album al său mai târziu în acest an. Recent, Beck a avut o perioadă aglomerată în Marea Britanie, unde a cântat la Festivalul Glastonbury, unde a fost cap de afiș în Cortul Circului. De asemenea, a cântat la Queen Elizabeth Hall în Londra și la Festivalul Fringe din Edinburgh. Cu toate realizările sale, Sahara Beck este un adevărat lider în industrie și se așteaptă doar să devină și mai bună.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți