Recenzie: Hurricanes – Lauren Black x Bobby Crane

Recenzie: Hurricanes - Lauren Black x Bobby Crane

Acest ceva de-ai întâlnit vreodată pe cineva atât de minunat, încât par aproape prea bun să fie adevărat? Sunt tot ce ai visat vreodată la un partener și crezi că te poți încrede în ei cu inima ta. Dar apoi, prea bun ca să fie adevărat, aveai dreptate și ei nu erau așa cum credeai. Melodia „Hurricanes” a lui Lauren Black și Bobby Crane vorbește despre credința că ar fi trebuit să știm mai bine. Ar fi trebuit să știm în ce ne-am băgat când am început o relație și ne-am aruncat prea repede în ea. Realitatea este că nu poți să te încrezi în nimeni cu adevărat, chiar dacă crezi că îi cunoști. Uneori poate fi greu pentru că ești atât de îndrăgostit că ignori toate semnele de alarmă. Te-ai amăgit crezând că erau numai soare și curcubeie, dar în schimb s-au dovedit a fi un uragan.

Intro-ul piesei „Hurricanes” are un efect visător, cu vocea dulce a lui Black, care duce către o melodie optimistă de chitară. Vocile ei au un amestec de country contrastat cu un peisaj sonor alt-indie pop, creând o ascultare diversă în întregime. Tonalitatea ei constantă accentuează mesajul ușor de înțeles despre sentimentul de trădare și de dorința că nu ar fi trebuit să ignore semnele proaste. Podul melodiei are un sentiment de realizare, cu un tempo captivant și vibrant care te face să vrei să dansezi și să aplauzi, indiferent de înțeles. După pod, ad lib-urile suplimentare ale lui Black creează o acompaniere cu melodia chitarei, care coboară subtil în ton, întărind emoțiile de regret. Apoi, refrenul reapare cu energii ridicate și o melodie plină de viață, alături de vocile pasionate ale lui Black, care îmbogățesc melodia energetică. Finalul piesei se estompează cu vocea ei ecoul așa cum a făcut la început, creând același efect frumos și visător.

Lauren Black este o cântăreață și compozitoare americană de country și chitaristă cu sediul în Orange County, California, și este muzician de profesie începând din 2014. Prima scenă pe care a urcat a fost la Co-America Theatre în orașul natal, Phoenix, AZ, deschizând pentru Alice Cooper în competiția de creație muzicală Pudding la vârsta de 16 ani. A susținut concerte în California și a câștigat competiția Cover of the Month de la MTV, primind 34 de milioane de voturi. A participat la EMA în Londra în toamna anului 2017. Interpretarea ei a piesei „Same Drugs” de Chance The Rapper a fost inclusă în lista Discovery Weekly Playlist cu Patric Johnston. Cel mai recent single original al ei, „Fireworks and Rooftops”, produs de inginerul câștigător al premiului Grammy Phil Allen, a fost lansat în ianuarie 2018. Black are un catalog de peste 75 de piese originale ne-lansate și este reprezentată de DNT Entertainment. Bobby Crane s-a născut surd până la vârsta de patru ani când a suferit o intervenție chirurgicală corectivă. Este acum un muzician versatil din California de Sud și are capacitatea de a crea muzică pe cont propriu. Crane are o pasiune pentru colaborări și crede că cel mai bun mod de a realiza muzică este să o faci alături de alți artiști. A scris pentru mulți artiști din industrie și acum este momentul lui să-și povestească propria istorie. Asigurați-vă că verificați Lauren Black și Bobby Crane, pentru că cu siguranță au multe de oferit!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți