Recenzie: Hypocrite – Matilde G

Recenzie: Hypocrite - Matilde G

Recenzie: „Hypocrite” – Matilde G

Relațiile pot prezenta diferite probleme și suferință, dar când partenerul înșală, asta creează o rană ca nicio alta. O trădare a încrederii ca aceasta rezultă într-o gamă de emoții, de la furie la tristețe și până la a găsi o nouă putere în tine însuți. Matilde G explorează acest aspect în noul ei single, „Hypocrite”. Bazându-se pe propriile experiențe personale, Matilde G transmite un mesaj fanilor ei că cei înșelați nu ar trebui să se simtă rușinați; adevăratul pierzător este înșelătorul în aceste situații. Deși această piesă se concentrează pe înșelăciune în relațiile adolescenților, deoarece Matilde G este și ea adolescentă, este o piesă cu care mulți se pot identifica.

Aducând o atitudine tânără și proaspătă în genul muzical pop, Matilde G este inspirată de iconurile pop, Ariana Grande și Lady Gaga. „Hypocrite” aduce cu sine multă atitudine a lui Matilde G și îi pune în evidență abilitățile de compunere a pieselor. Această melodie captivantă este plină de ritmuri pop molipsitoare și voci sasate, o piesă pe care instantaneu o vei dori să o repeți. „Hypocrite” livrează un mesaj pozitiv, subliniind revenirea după ce ai fost înșelat, conștientizându-ți propria valoare și putere. Piesa este veselă și reflectă optimismul de a ieși mai puternic de cealaltă parte a unei situații neplăcute ca aceasta.

Matilde G, o cântăreață italiană stabilită în Singapore, cucereste scena muzicii pop. Ea a studiat cântatul și pianul încă de la o vârstă fragedă, crescând în Roma. Matilde G s-a mutat în Singapore împreună cu familia sa în 2019, făcându-și un nume prin cântatul în diverse locații precum *SCAPE. Single-urile ei, „Digging For Diamonds,” „Milk N’ Honey” și „Doorbell” au primit un sprijin enorm din partea țărilor europene și asiatice, făcând din Matilde G o stea internațională a muzicii pop. Matilde G și-a continuat succesul în acest an, atingând 5 milioane de stream-uri și având 100.000 de ascultători lunar pe Spotify. Ea are de asemenea o prezență remarcabilă pe rețelele sociale, adunând un total de 250.000 de urmăritori pe Facebook, Instagram și TikTok.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți