Recenzie: I Already Told My Mama What You Did – Evalina

Recenzie: I Already Told My Mama What You Did - Evalina

Cei mai mulți dintre noi au trecut prin despărțiri dificile. Spunem persoanelor apropiate ce s-a întâmplat și ce a făcut celălalt să ne rănească. „I Already Told My Mama What You Did” de Evalina este o melodie la care ne putem raporta atunci când persoana pe care am iubit-o ne-a trădat. Sentimentul este ușor de înțeles: nu există a doua șansă deoarece răul a fost deja făcut, chiar dacă suntem dispuși să iertăm. Nu are rost să aducem scuze pentru că relația s-a terminat și toată lumea știe. Odată ce secretul este dezvăluit, este imposibil să rupem zidul de neîncredere și să câștigăm o altă șansă.

Încă de la începutul cântecului, se aud acordurile frumoase de chitară care introduc vocile sincere și puternice ale lui Evalina, captând emoția versurilor ei. Trecerea peste o despărțire dificilă te poate face puțin nebun, dar realizarea ulterioară că ești dispus să ierți face parte dintr-o experiență de învățare. Pasiunea pe care o aduce Evalina în această piesă este senzațională, subtil contrastată cu sunetul său pop energic. Scenariul în acest imn al despărțirii este dificil: deoarece nu se poate reconcilia cu acea persoană, deoarece și-a dezvăluit deja sentimentele mamei sale și ce a făcut respectiva persoană; nu ar fi ideal să se întoarcă împreună. Severitatea versurilor continuă până la ultimele rânduri ale cântecului, „Nu ne putem împăca / Pentru că i-am spus deja mamei ce ai făcut” aduce dedicarea de a nu te întoarce asupra cuvintelor tale pe care Evalina nu a făcut-o.

Evalina este o cântăreață și compozitoare din Marea Britanie. Ea a colaborat cu câțiva nume importante din industria muzicală, ceea ce o face un nume interesant în muzica pop britanică. Primul său single, „Side Effects”, a fost lansat în iulie 2022 și a primit recenzii pozitive de la Pop Justice, Earmilk, Celeb Mix, Pop Musik și multe altele. Debutul său a fost desemnat „Cântecul Săptămânii” de BBC Introducing, ceea ce a fost o realizare interesantă! De asemenea, a lansat și o versiune acustică a piesei care a debutat la concertul său sold-out pentru Sofar Sounds. Ultimul său single, intitulat „Vivid”, a fost ales personal de către Becky Hill pentru a lansa casa de discuri condusă de femei, Lady Of The House, ca primă lansare și pentru a cânta piesa la W Hotel Amsterdam. „Vivid” a fost numit „Cântecul Zilei” la BBC Introducing și a primit mențiuni la BBC Radio 1, iar despre el s-au scris articole în Music Week, Skiddle, Resident Advisor, DJ Mag, Mix Mag și a fost inclus în playlist-urile „New Music Friday” și „New Dance Revolution” de pe Spotify. Evalina este un artist pe care cu siguranță nu vrei să-l ratezi!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți