Recenzie: I choose you – Anni

Recenzie: I choose you - Anni

Să descoperi iubirea și ceea ce cauți într-o relație este o călătorie. Deși procesul poate fi epuizant și uneori dureros, în cele din urmă vei ajunge să știi exact ceea ce cauți și ce semne de avertizare să eviți. Căutarea ta este de a găsi pe cineva care să te aprecieze și să te pună pe primul loc, înainte de oricine altcineva. Anni se concentrează pe acest aspect în ultimul său single, „I choose you”. Noul cântec de alt-pop este inspirat de experiența lui Anni cu un fost iubit. L-a scris după ce acesta i-a spus că există „prea multe opțiuni” pe aplicațiile de întâlniri și asemenea. După aceea, Anni a realizat că a iubi cu adevărat pe cineva înseamnă să îl alegi înaintea tuturor celorlalte „opțiuni”. Indiferent de orice, îi alegi în fiecare zi și îl faci prioritatea ta, alegerea ta principală. Dacă cineva te iubește cu adevărat, va dori să te facă să te remarci și numai pe tine.

„I choose you” emană o atmosferă de romantism melancolic, lent și delicat. Vocalizele liniștite și blânde ale lui Anni transmit cu gingășie versurile despre ceea ce își dorește într-o relație – cum dorește să găsească pe cineva pe care să îl poată alege și care să o aleagă indiferent de orice. Vocalizele ei sunt susținute de ritmuri pop moi și sunete dreamy synth. Deși poate a fost dureros să descopere ceea ce își dorește într-o relație, „I choose you” transmite un mesaj pozitiv. Melodiile și armoniile din spatele versurilor creează un sentiment optimist și plin de speranță pentru a găsi o iubire care să te iubească la rândul ei. Între ritmurile chill alt-pop și vocea dulce a lui Anni, „I choose you” emană multe sentimente romantice și îmbrățișează inima.

Anni, cunoscută anterior sub numele de Annika Grace, este o cântăreață, compozitoare și poetă alt-pop din Los Angeles. Este creatorul unei serii de concerte la domiciliu, numite „Saturdays at Seven”, în Venice Beach. Anni se apleacă spre noua eră a muzicii, explorând material mai vulnerabil. Muzica ei reflectă teme autentice, crude și uneori urâte, deoarece muzica nu trebuie întotdeauna să fie frumoasă. Muzica moody a lui Anni este adesea inclusă în playlist-uri care prezintă și alți artiști precum Billie Eilish, Hozier și Birdy. Alte cântece minunate de ascultat de la Anni sunt „Guest List”, „Sedona” și „Dinner Party”. Anni are un debut puternic în cariera ei muzicală și abia aștept să văd ce ne pregătește în viitor.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți