Recenzie: I Concede to Worrying – Camens

Recenzie: I Concede to Worrying - Camens

„I Concede to Worrying” este o piesă pop-rock veselă, sugerând că oamenii ar trebui să înceteze să se îngrijoreze și să înceapă să-și trăiască viața. Deși trupa afirmă că nu a fost niciodată o trupă politică sau un compozitor cu orientare politică, această piesă abordează subiecte politice incitante – în special modul în care acest sistem pe care l-am permis să se infiltreze și să putrezească afectează oamenii pe care îi cunoaștem și îi iubim.

De la prima lovitură a tobelor, piesa stabilește atmosfera. Cu toate că există puțin melancolie în versuri și voce, piesa este totuși relativ veselă, creând o senzație de urgență de a te așeza, de a te relaxa și de a te îngrijora. Se pare că toată lumea trăiește într-o îngrijorare perpetuă în legătură cu facturile, lucrând cu normă întreagă pentru un salariu care abia acoperă facturile, cu atât mai puțin suficient pentru a putea prospera. Nu există timp pentru oameni să crească, să se relaxeze sau să investească în ei înșiși sau în familiile lor, ceea ce duce la pierderea anilor cei mai buni din viața lor din cauza acestor lupte.

Camens este o formație din Stoke-On-Trent, Anglia. De la introducerea pe ascuns în festivaluri și concerte pop-up oriunde le-a fost posibil, Camens au reemerse acum cu un stil indie ascuțit și idiosincratic și cu promisiuni imense. Sprijinind artiști precum The Futureheads, The Feeling, King No One și mulți alții, piesele Camens au fost declarate înregistrearea săptămânii de către prezentatorul local BBC Introducing de mai multe ori. Pe măsură ce anul se apropie de final, Camens se pregătesc de o nouă lansare, deoarece au început să ofere fărâmături de melodii pentru fanii lor să se bucure de ele.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți