Recenzie: I Don’t Care (If You Don’t Care) – Mary And The Sharks

Recenzie: I Don't Care (If You Don't Care) - Mary And The Sharks

Dacă găsești confort în singurătatea cu partenerul tău. Dacă ați prefera să fiți singuri cu ei în loc să ieșiți. Mary And The Sharks pot să simpatizeze. În noua ei melodie, „I Don’t Care (If You Don’t Care)”, ideea de a sta în casă cu partenerul tău și de a vibra este focusul principal. „I Don’t Care” este un cântec plin de familiaritate unică, o nouă abordare a sunetului clasic al muzicii pop alternative. Amestecând sunetele clasice ale anilor ’90 cu sunetele fascinante ale viitorului, Mary And The Sharks a reușit să se încadreze într-un gen complet diferit, nu tocmai pop alternativ, dar nici rock alternativ. Sunetul ei este brut și învăluit într-o producție inspirată de club.

Melodia sa de debut, „Heavy Head”, avea o vibrație similară cu aceasta. Bătăile de bas sincopate cu refrene vibrante care imită o înregistrare de dans melancolic. Te vrajește cu originalitatea sa. Melodia începe cu un sunet stins de tobă de bas care răsună ritmic. Acesta este imediat însoțit de voci decadente și romantice. Calitățile lirice te atrag instantaneu. Versurile de deschidere stabilesc tonul pentru acest cântec senzual „încă o noapte mizerabilă cu oameni pe care nu-i iubim aș prefera să fiu singur cu tine”. Versuri de genul plasează ascultătorul într-un spațiu de conștiință potrivit. Oricine se poate bucura de această melodie, dar a te pune în pielea unui cuplu introvertit care trăiește prin evadarea împreună din lume oferă o experiență de ascultare incredibilă.

Cântăreața și compozitoarea Mary And The Sharks, cu sediul în Berlin, a lansat melodia sa de debut, „Heavy Head”, în 2019. Dupa ce a petrecut ultimii ani scriind pentru alți artiști, a decis că a venit vremea să-și continue propria discografie și a lansat a doua sa melodie, „I Don’t Care (If You Don’t Care)”. Inspirată de creșterea în anii ’90, stilul Mary And The Sharks este descris ca o „fuziune de vechi și nou – analog și digital”. Dacă ești un fan al nostalgiei anilor ’90, asigură-te că îi urmărești pe Mary And The Sharks și urmărește-ți călătoria lor.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți