Recenzie: I Don’t Get Stressed – PAENDA

Recenzie: I Don't Get Stressed - PAENDA

Nu te mai simți stresat niciodată după ce asculți noua piesă electrică a Paendei, „I Don’t Get Stressed”. Paenda a scris această melodie în timp ce își curăța apartamentul. Era atât de stresată din cauza responsabilităților ei și totul s-a transformat în această piesă. Melodia este fidelă numelui ei, deoarece Paenda ne arată cum elimină stresul din rutinele ei zilnice. Stresul nu este deloc distractiv și poate părea dificil să îți permii să trăiești fără stres. În cele din urmă, să faci un efort pentru a elimina stresul nu este nimic de simțit vinovăție. Această piesă este un imn pentru cei care doresc doar să se relaxeze. Paenda le spune ascultătorilor că este în regulă să renunțe și să se bucure de viață și ar trebui să luăm cu toții sfatul acesta.

Starul pop Paenda se simte în elementul ei în „I Don’t Get Stressed”. Această piesă este un single de pe viitorul album al ei, Culture, care prezintă mai mult din sunetul ei vibrant. Combinați abilitatea ei pentru instrumentale de stil EDM cu ritmuri relaxante care reprezintă o atitudine fără stres. Ea cântă despre cum chiar dacă stresul te poate împiedica și poate afecta viața ta de zi cu zi, ea alege să scape de toate lucrurile care o stresează și să stea într-o singură zi. Uneori ai nevoie de o zi în pat și nu este nicio rușine în asta. Piesa nu vorbește doar despre stresul de zi cu zi. În această piesă, Paenda folosește fiecare strofă ca pe un reminder să își relaxeze presiunea ca artist și să lase lucrurile să fie, ceva ce poate fi dificil pentru ea. Paenda a scris, produs și interpretat această piesă, evidențiindu-și talentul incredibil. Beat-ul funcționează perfect, urmând versurile și coincizând cu vibrația întregii piese.

Paenda este o cântăreață, compozitoare și producătoare cu sediul în Austria. Ea lucrează la muzică începând din 2016 și și-a construit o bază de fani considerabilă de-a lungul acestor ani de muncă. Ea și-a început cariera în scena indie underground, făcând valuri acolo, în timp ce își perfecționa meseria, începând să aibă succes în genul electro-pop. Paenda este cunoscută astăzi pentru părul ei vibrant albastru, versurile autentice și simțul ei pentru muzica pop electronică. Cu formare în tehnică muzicală, ea își imprimă o anumită vibrație în muzica ei, adăugând un farmec al personalității sale. Ea este o stea și nu își propune să își oprească strălucirea prea curând.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți