Recenzie: i don’t like u – Ariane Gabriel

Recenzie: i don't like u - Ariane Gabriel

„Nu te plac” este ultima piesă plină de anxietate și burger de Ariane Gabriel. Ea a fost inspirată de o nopțe nedormite în care fostul ei partener nu înceta să-i sune telefonul. Aici, Gabriel îi dă cel mai mare „F*** you” cântând despre cât de mult nu-l place și cum nu-i urează nimic bun. Dacă împărtășiți acest sentiment, veți simți că strigați piesa este o experiență catartică, deoarece ea pune în versuri toate cuvintele la care nu i-a răspuns fostului ei. Versurile sincere și producția intensă mi-au amintit de artiști precum Olivia Rodrigo, Nessa Barrett și Lexi Jayde. Dacă căutați o melodie care vă face să puneți degetul mijlociu fostului vostru, aceasta este piesa potrivită pentru voi.

Piesa începe cu Gabriel adresându-se fostului ei cu versurile pline de adevăr „Da, chiar m-ai înșelat / Ai făcut să mă simt că nu sunt demnă de iubirea ta”. Primul vers și refrenul prezentă sunete puternice de pop, dar acestea conduc către o producție de rock de înaltă energie pe măsură ce piesa continuă. Vocea ei strălucește în puntea puternică în timp ce cântă „Și însumez felurile și cuvintele prin care te-aș înjura / Pentru că sunt sătulă de fața ta care-și face loc în fiecare gând.” Vocea ei este acompaniată de sunete de chitară și tobe constante care adaugă intensitate și furie în versurile ei. Împreună cu textul, vocea și producția, piesa se conturează ca una care cu siguranță se va adăuga la mai multe liste de despărțire.

Ariane Gabriel este o cântăreață și compozitoare franco-americană care combină textele puternice cu sunetele pop, așa cum putem vedea în ultima ei piesă lansată. Primul ei single, „Trust Fund Kids”, a fost lansat în 2019, o piesă în care cântă despre faptul că nu se potrivește cu mulțimea bogată și nu vrea să se asocieze cu ei. Are câteva single-uri disponibile pentru streaming dacă v-ați bucurat de acest ultim single. Mi-a plăcut foarte mult „Nu te plac” și abia aștept să văd ce va lansa Ariane Gabriel în continuare.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți