Recenzie: I don’t trust U – Rian Cult

Recenzie: I don't trust U - Rian Cult

Prima mea impresie ascultând piesa „I don’t trust U” de Rian Cult a fost că îmi aduce aminte de faimosul artist Blackbear. Această melodie relatează o poveste cu care cred că fiecare ascultător se poate identifica cu ușurință în propriile sale vieți. Nu ai încredere în cineva cu sentimentele tale și asta îți este cunoscut. Ei îți tratează inima fără să aibă grijă de starea ta de bine, dar totuși le permiți să o răpească în primul rând. Știi, poate ești parțial de vină că cedezi la jocurile lor, dar tot ce vrei este ca inima ta să fie întreagă din nou.

Cu influențe k-pop, această piesă îți va da un impuls de energie. Registru superior al lui Rian Cult este ușor de ascultat, iar tonul său este clar și plăcut. Producția acestei piese trebuie subliniată; este elegantă și foarte bine realizată și cu siguranță este partea mea preferată din această melodie. Versurile sunt simple și ingenioase, făcând această piesă ușor de ascultat și perfectă pentru a fi adăugată în orice playlist.

Rian Cult este un artist pop cu sediul în Los Angeles, de origine română. Rian nu este nou în industrie, lansându-și primul single pe Spotify în 2018. El are impresionanți 9.000 de ascultători lunar, iar cea mai ascultată piesă a sa, „Sundays In New York”, a strâns 1.200.000 de streamuri. El postează muzica sa pe TikTok, alături de comedii relevante, ajungând la aproape 200k de urmăritori și patru milioane de like-uri pe contul său TikTok. Noul lui EP, „Songs I Wrote In The Loft”, este programat să fie lansat în ianuarie 2023!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți