Recenzie: “I Don’t Trust You Yet” – HARIZ

Recenzie: “I Don’t Trust You Yet” - HARIZ

„Nu îți am încredere încă” este o piesă pop epică. Artistul folosește instrumente puternice și versuri frumoase pentru a-și transmite sentimentele. Acest single este centrat în jurul recuperării încrederii. Vocalistul își exprimă durerea de a nu putea ierta un partener, chiar dacă ar vrea să o facă. Emoția pură este sfâșietoare pe măsură ce cântărețul detaliază trădarea cu care s-a confruntat și caută o senzație trecătoare de confort, chiar dacă nu va dura. În ansamblu, această piesă este un single pop emoțional pe care ascultătorii îl vor iubi.

Cântecul începe cu un riff de chitară care este prezent pe parcursul întregii piese. Un moment deosebit al melodiei ar fi partea de punte. În timpul punții, vocalistul își arată gama largă cântând un falsetto sincer și impecabil. Vocile sunt completate de tobele dramatice și de riff-ul de chitară, adăugând la atmosfera extravagantă și demnă de un film a punții, făcând ca piesa să pară că ar trebui să se audă în clmaxul unui film.

HARIZ este un cântăreț și compozitor stabilit în Los Angeles. El a iubit întotdeauna muzica și a câștigat un premiu pentru muzică clasică la vârsta de 17 ani. Un alt premiu remarcabil ar fi premiul ASCAP Harold Adamson Lyric pe care l-a câștigat în 2016. În anul următor, cântărețul a lansat single-ul său de debut intitulat „OVRBRD” în mai 2017. De la prima sa piesă, HARIZ nu a lansat încă un album, dar a lansat mai multe single-uri și un EP cu cinci piese numit „Border”.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți