Recenzie: I Don’t Wanna Fall – Daisy The Great

Recenzie: I Don't Wanna Fall - Daisy The Great

foto de credit: Eva Smittle

„I Don’t Wanna Fall” este o melodie jucăușă și clasică de rock interpretată de incredibilul duo Daisy The Great. Deși versurile vorbesc despre o ceartă neserioasă cu persoana iubită și dorința de a se împăca, muzica în sine conferă o atmosferă pozitivă piesei. Peisajul sonor general pare influențat de legende precum Queen și Elton John – având o linie solidă de pian și un chitară electrică prominentă pe tot parcursul melodiei – dar cu un amestec modern de indie-pop alproprieu lui Daisy The Great și cu armoniile captivante caracteristice lor. Această melodie te duce în timpul în care toate instrumentele pe care le auzeai erau reale și live, în loc de a fi produse electronic.

Videoclipul muzical prezintă Daisy The Great și trupa lor într-o secvență de scene în care se manifestă liber, se distrează, fac glume și susțin concerte live. Vizionându-i cum cântă în acest videoclip, poți simți sunetul lor autentic și real, precum și energia lor incredibilă și prezenta scenică. Nu am nicio îndoială că „I Don’t Wanna Fall” sună uimitor în direct, în special cu solo-ul impresionant de chitară și, din nou, cu acele armonii incredibil de elaborate și iconice. Daisy The Great răspândește un fel de autenticitate care lipsește multor piese muzicale din zilele noastre, ceea ce te face să dorești să le asculți în repetiție și poate să mergi să le vezi în concert!

Daisy The Great este un proiect de duo indie-pop creat de cântărețe-compozitoarele Kelley Nicole Dugan și Mina Walker. Prietenele din Brooklyn, New York, au început să scrie muzică împreună în 2016 și au lansat primul lor EP în 2018, intitulat „I’ve Got a Few Friends and I Wish They Were Mine”. Single-ul lor de pe EP, „The Record Player Song”, a câștigat popularitate pe TikTok în 2019, acumulând peste 5 milioane de ascultări. De atunci, au strâns aproape 1 milion de ascultători lunar pe Spotify și au lansat recent al doilea lor album intitulat „All You Need Is Time”, care include melodiile „I Don’t Wanna Fall” și, favorita mea personală, „Glitter”. Daisy The Great intenționează să înceapă un turneu ca headliner pentru acest album în primăvară, deci procură-ți biletele aici!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți