Recenzie: I Don’t Work For You – Julian Guba

Recenzie: I Don't Work For You - Julian Guba

A lucra pentru alții poate fi frustrant atunci când trebuie să te confrunți cu cereri și reguli care fie nu au sens, fie sunt incorecte sau nu îți oferă niciun cuvânt de spus. Aceasta poate afecta starea ta de spirit atunci când te prezinți la locul de muncă în fiecare zi și te poate face să te simți furios lucrând pentru oameni de genul acesta. Cu toate acestea, necesitatea de a te susține financiar te poate forța să te confrunți cu aceste situații în ciuda sentimentului de neputință de a le schimba. „I Don’t Work For You” scrisă de Julian Guba este o piesă puternică care emană din frustrarea sa față de limitele și controlul în a lucra pentru alții și de a trebui să acceți cereri cu care nu este de acord. Versurile servesc drept un canal pentru a-și exprima emoțiile și cu siguranță vor rezona cu mulți care au experiențe similare la locurile de muncă.

Această piesă se bazează pe o poveste reală din jobul anterior al lui Julian. Locul său de muncă implica colaborarea cu o altă companie o dată pe lună, dar într-o zi a existat o eroare de comunicare și nu a fost informat corespunzător cu privire la ora la care trebuia să se prezinte. După ce a părăsit prima sa birou, cu intenția de a face o pauză și de a mânca înainte de a merge la următorul loc de muncă, cealaltă companie l-a sunat neașteptat, cerându-i prezența imediată, chiar dacă Julian nu avea programat să fie acolo încă. Această situație l-a făcut să treacă de la un birou la altul fără o pauză sau timp pentru a mânca, rezultând în furia și frustrarea lui. În ciuda exprimării frustrării în cântec, Julian o transformă într-un hit de vară, imprimându-i o melodie captivantă care te va face să miști din cap. Versurile transmit dorința puternică a lui Julian de a se elibera de jobul respectiv din cauza lipsei de profesionalism și a lipsei de respect față de timpul său personal, așa cum se indică în versul „Nu poți ține în cușcă ceea ce nu poți îmblânzi.” El subliniază că ar putea să părăsească cu ușurință compania care necesită doar prezența lui o dată pe lună și să nu se mai întoarcă, afirmând: „Înainte să încerci să-mi spui ce să faci, hei, dragule, eu nu lucrez pentru tine.Și am treabă de făcut. Îți permiți să vii din nou la mine?”

Julian Guba este un cântăreț și compozitor în vârstă de 22 de ani, producător de muzică bazat în Viena, Austria. Sunetul său este unic și se evidențiază datorită amestecului de muzică electronică de dans și muzică pop, precum și prin faptul că este ușor de identificat datorită faptului că își prezintă experiențele și emoțiile personale. El scrie, produce, creează propriile grafici pentru coperti, regizează și editează propriile videoclipuri muzicale și mixează și masterizează propria muzică. Acest lucru este impresionant și este foarte clar cât de implicat și devotat este în meseria sa. Urmați-l pe Julian Guba accesând link-urile de mai jos și verificați cel mai nou single al său, „I Don’t Work For You”, disponibil acum pe toate platformele de streaming!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți