Recenzie: I Drop Everything – Cupid Girl

Recenzie: I Drop Everything - Cupid Girl

Credits foto: Frederike Wetzels

E greu să fii într-o relație în care nu te simți respectat ca ființă umană, dar totuși nu poți să te oprești să te întorci pentru că te simți atât de dependent de această situație. E greu să te abții să te întorci înapoi, indiferent cât de mult ai vrea. Ultimul cântec al lui Cupid Girl, „I Drop Everything”, este o piesă indie pop care exprimă dificultățile de a fi într-o relație toxică la care te întorci mereu. Cântecul servește ca o consolare pentru cei în situații similare, oferindu-le o perspectivă de afară asupra cât de problemești sunt aceste relații. Cupid Girl face asta povestind în sunetul unei piese distractive și vesele. „I Drop Everything” este cu siguranță un single pe care nu vrei să-l ratezi și ar trebui să fie ultima adăugare la colecția ta.

Cântecul începe încet și uniform, permițând un focus mai mare pe interpretarea vocală. Vocea lui Cupid Girl are o atmosferă care permite ca piesa să se simtă plină și cosmică. O linie din primul vers care se evidențiază cu adevărat este „Sunt doar un obiect pentru distracție?” Această linie exprimă cu adevărat cât de dezonorant pot fi aceste relații și cum pierderea identității este adesea prețul pe care trebuie să-l plătești pentru a rămâne cu această persoană de care nu te poți abține. Sonor, refrenul nu se abate prea mult de la vers și aceasta face tranziția mai plăcută. De la vers la refren, vedem mai multe elemente care sunt adăugate încet în piesă și aceasta creează o construcție lină. În timpul refrenului, linia „I drop everything to come over” este repetată de mai multe ori și astfel se crează imaginea că vorbitorul piesei continuă modelul de a se întoarce mereu la această persoană care îi face rău. Arată natura dependentă a acestei relații care imită aproape abuzul de substanțe. Al doilea vers se schimbă față de original, deoarece include straturi de voci care ridică cu adevărat piesa la un nou nivel. Aceasta permite ca vocea lui Cupid Girl să fie mult mai etereală. Podul este mult mai liniștit, și acest lucru contrastează cu explozia absolută de sunet care este ultimul refren al piesei. Te face să te simți mult mai în viață și aduce ascultătorii în picioare. În ansamblu, interpretarea piesei „I Drop Everything” te va lăsa uimit și uimit de talentul care este Cupid Girl.

Cupid Girl este o explozie adevărată de talent, a cărei stil crează o combinație interesantă între sunetele indie pop vechi și noi. Cântecele ei au o energie care evocă vara și ea știe exact cum să picteze orice scenă dorește. Prin toate cântecele ei, vocea ei unică se evidențiază puternic și este suficient de puternică pentru a transmite orice mesaj ea alege. Deși toate cântecele ei sunt unice între ele, estetica lui Cupid Girl este suficient de unitară încât să strălucească în fiecare piesă. Se așteaptă ca Cupid Girl să lanseze mai multă muzică în viitorul apropiat, deoarece se pregătește să lanseze un EP în luna mai. Cupid Girl este cu siguranță o artistă pe care merită să o urmărești, deoarece își creează un nume nou și unic în sfera indie pop.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți