Recenzie: I Hate July – Mackenzie

Recenzie: I Hate July - Mackenzie

Reînvierea pop-punk-ului este aici, muzicienii din toată industria pop își încearcă mâinile în apele mai îndrăznețe. Acești artiști îndrăznesc să se abată de la sunetul lor pop tradițional și să scoată hituri pop-punk sau chiar rock. Mackenzie este un artist care epitomizează acest gen muzical. Sunetul ei este atât de profund pop rock. Muzica ei este intensă și catartică la ascultat. Ea descrie noul ei cântec ca un imn scandat în mașină. Acest lucru nu este o exagerare. Mackenzie urcă către vârf cu acest imn puternic al despărțirii. „I Hate July” este un cântec alimentat de mâniea necontrolată a unui adolescent dezamăgit. Instrumentala de tip Avril menționată împinge întregul cântec în teritoriul iconic pop-punk.

„I Hate July” creează magistral peisaje sonore complete care te transportă în atmosfera unui concert. Energiea nu dispare niciodată din acest cântec, creșterile și scăderile sunt atât de mici încât impactul emoțiilor ajunge direct în stomac. Cântecul este un hit catchy. „I Hate July” pătrunde adânc în sentimentele ce însoțesc o situație nenorocită. Rememorările care apar în fiecare iulie zgârie spiritul tău și te întorc în acel loc groaznic. Dorința de a striga fiecare cuvânt cu toată puterea este irezistibilă. Chitarele și tobă se imbină perfect într-un fel crocant, dar cult. Instrumentala nu înseamnă nimic fără vocile dulci ale lui Mackenzie juxtapuse cu ritmurile puternice și versurile sarcastice.

Mackenzie este o artistă puternică. Această artistă basată în Marea Britanie a fost prezentată în două emisiuni de radio BBC. Inspirată de sunetele lui Taylor Swift, Miley Cyrus și Avril Lavigne, înfluențată de gustul muzical al tatălui său în rock clasic, sunetul ei este ceva brut și plăcut. Are o capacitate de a exprima în cuvinte greu de egalat. Își varsă sufletul pe pagină în cel mai sincer și catartic mod pe care îl știe. Ea își deschide calea către a deveni o nouă stea. Mackenzie creează hituri alternative-pop care te vor face să apeși butonul de repetare.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți