Recenzie: I Hope Your Demons Look Like Me – TULLE

Recenzie: I Hope Your Demons Look Like Me - TULLE

Noul single al lui TULLE este o piesă întunecată de dark-pop despre acceptarea destinului și îmbrățișarea rolului de antagonist. „Sper că demonii tăi arată ca mine” explorează „teme de răzbunare și transformare”. Versurile lui TULLE detaliază consecințele faptului că cineva a acționat necinstit față de ea și drumul ei către răzbunare. Prin imagistica vie și alegoriile biblice, ea descrie transformarea într-un personaj fără suflet, pe care acea persoană a făcut-o să devină. Deși prima strofă și refrenul alundă doar la distrugere și durerea provocate de acea persoană, a doua strofă dezvăluie fără menajamente adevărul. TULLE cântă: „M-ai făcut cine sunt// Tu ești de vină// Toți anii de înșelăciune, toți anii de durere// A trebuit să mă reîncarn. După toată înșelătoria, minciuna și trădarea, TULLE a decis să îmbrățișeze partea întunecată. Refrenul dezvăluie cârligul sinistru, dar inteligent: „Sper că demonii tăi arată ca mine// Vrei să mă vezi în visele tale// Ți-am spus că pot mirosi frica, vino aici// Sper că demonii tăi arată ca mine”. Prin aceste versuri, TULLE descrie ingenios dorința ei de a fi fantoma care bântuie visele lor și demonul care se ascunde în umbră. Imaginea este sumbră și misterioasă, făcând din „Sper că demonii tăi arată ca mine” una dintre piesele mele preferate de anul acesta și o adăugare excelentă la discografia morbidă și gotică a lui TULLE.

„Sper că demonii tăi arată ca mine” surprinde perfect estetica amenințătoare caracteristică a lui TULLE cu versurile tulburătoare și producția întunecată. Piesa începe cu o linie de bas care amintește de rock-ul anilor 2000. Un val scurt de sintetizator întâlnește vocile lui TULLE semnalând începutul primei strofe. În fundal, o chitară interpretează melodia cu un efect semnificativ de întârziere care oferă un ecou notelor. Audiția primește prima indicație a influenței pop când este introdusă ritmul. Primul refren conține doar ritmul și chitara, înainte ca ritmul să coboare și basul să revină pentru producția instrumentală completă. Piesa dinamică are un flux constant între linia de bas și coborârile ritmului pentru a crea un peisaj sonor EDM întunecat și fascinant. Cu „Sper că demonii tăi arată ca mine”, TULLE oferă din nou ascultătorilor o combinație satisfăcătoare de beat-uri sintetice profunde și solo-uri de chitară electrizante pentru a crea genul său iconic de „death-pop”.

TULLE este o cântăreață și compozitoare de 24 de ani, cu sediul în Oslo, Norvegia. A scris muzică de la o vârstă fragedă și se inspiră din artiști de alt-pop precum Lorde, Phoebe Bridgers și Glass Animals. Pentru a explica genul ei muzical întunecat, ea a inventat termenul „Death-Pop”. În august 2022, și-a făcut estetica cunoscută cu primul ei single, „Dead Dead Dead”. Fiecare lansare de atunci a menținut această imagine întunecată, cu „Sper că demonii tăi arată ca mine” fiind al cincilea său single. În prezent, lucrează la primul ei EP, „From A World So Unkind”, care abordează teme precum „pierderea, durerea, suferința și renăscerea, și își propune să pună întrebările mari: ce se întâmplă după moarte și ce devenim după durere? „Stilul ei unic și sumbru atrage instantaneu atenția ascultătorilor și îi ademenește să afle exact ce înseamnă” Death-Pop „.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți