Recenzie: I Like Girls – Laila

Recenzie: I Like Girls - Laila

Tocmai la timp pentru luna mândriei, Laila lansează o piesă îndrăgostitoare care celebrează iubirea și acceptarea de sine. „I Like Girls” este o piesă pe care fiecare fată queer o poate aprecia în această lună a mândriei. Această înregistrare este ușoară și plăcută de ascultat. Cu influențe de muzică bubblegum și cu instrumentale strălucitoare și ornate cu elemente de muzică country, „I Like Girls” devine un imn al mândriei care deschide ușa pentru reprezentarea queer din perspectiva feminină. Descoperirea propriei identități într-o etapă mai târzie a vieții nu este niciodată un lucru rău și poate duce la aventuri noi. Inocența îndrăgostirii este înfășurată într-o poveste de exprimare de sine și de identitate.

După ce a fost invitată într-o întâlnire de o superstar, Leila a pornit într-o călătorie a autodescoperirii. Ea a început să-și pună întrebări despre sexualitatea sa și a descoperit în cele din urmă că îi plac fetele. Această piesă este rezultatul călătoriei sale. Înregistrarea evidențiază dulceața vocii Laila, precum și calitatea impecabilă a producției realizate de Jon Pike și Brandon Pero. Este o piesă care rămâne în minte. Cu refrenul său captivant, nu poți să nu cânți și să dansezi după doar o ascultare. Suntem întâmpinați de instrumentale pop influențate de muzica country, care se potrivesc perfect cu versurile jucăușe și care parcă amplifică simțul de veselie al piesei. „I Like Girls” este o înregistrare jucausă și ușoară, având toate atributele pentru a deveni un imn al mândriei în timpul verii.

Laila este o cântăreață/cantautoare și actriță canadiană. Ea și-a început călătoria muzicală cu duoul pop Your Paris. Duo-ul a fost prezentat în lista de redare New Music Friday de pe Spotify și în emisiunea Your Morning de pe CTV. Muzica ei de când a decis să meargă pe cont propriu a fost întotdeauna autentică. Cu o vulnerabilitate incontestabilă și o dulceață irezistibilă, sunetul ei este de neegalat. A fost comparată cu icone precum Carly Rae Jepsen datorită imnurilor ei pop sclipitoare. Laila se află într-o ligă aparte, cu versurile ascuțite și peisajul muzical de tip gumă de mestecat, pregătindu-se să devină o stea uriașă.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți