Recenzie: I love U-sers – Jules Brave

Recenzie: I love U-sers - Jules Brave

Recenzie: „I love U-sers” – Jules Brave

Atunci când un „prieten” modest dezvăluie natura sa adevărată, cu două fețe, poate fi greu pentru mulți să o accepte. În „I Love U-sers”, cântăreața Jules Brave povestește despre prietenia neîmpărtășită cu cineva egoist și nepăsător față de sentimentele ei. Cu versuri curajoase, o melodie frumoasă și acorduri pasionale care ating direct coardele sensibile ale inimii, „I Love U-sers” face o treabă incredibilă prin faptul că se apropie de sufletele noastre cu sinceritatea și intensitatea sa.

Această piesă încorporează un sunet catartic care se îmbină magnetic cu vocea lui Brave. „I Love U-sers” nu doar explorează complexitatea prietenilor falși, ci și conflictul emoțiilor din interiorul propriului sine. În versurile: „Pentru că atunci când vezi o opțiune mai bună / Tu te retragi când intră ei / Aș fi putut sta acasă”, Brave își amintește un moment particular când „prietenul” ei o abandonează la o întâlnire socială. Sentimentul de excludere și singurătate într-un mediu plin de oameni este sfâșietor de unul singur. Cu toate acestea, Brave încă luptă să-și lase prietenul să plece. Un exemplu în acest sens poate fi găsit în refren: „Dar cerșetorii nu pot fi pretențioși / Pentru că iubesc userii / Eu iubesc userii”. Confruntarea unui prieten fals este dificilă în sine, dar a trece peste răutatea pe care ți-au cauzat-o poate fi o încercare provocatoare. Realismul din „I Love U-sers” de la Jules Brave doar solidifică compoziția impecabilă și execuția din cadrul piesei.

Jules Brave este o cântăreață și compozitoare de muzică pop din New York. Tânăra cântăreață scrie versuri încă de la vârsta de 8 ani și se inspiră din artiste precum Beyonce, John Mayer, Whitney Houston și Ariana Grande. Cea mai mare prioritate a lui Brave în muzică este de a fi o figură pozitivă și influentă în comunitatea ei și ca artistă. Având experiența lucrului vocal cu profesoara de canto Natalie Weiss și primind laude din partea scriitorilor muzicali din industrie, Jules Brave își croiește drumul spre succes pe măsură ce își împărtășește dragostea pentru muzică cu publicul său. Vă rugăm să îl susțineți prin urmărirea conturilor sociale ale lui Brave de mai jos!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți