Recenzie: I’m At A Loss – Alta Falls

Recenzie: I'm At A Loss - Alta Falls

Pornind de la sunete vesele și captivante ale sintetizatoarelor anilor ’80, „I’m At A Loss” de Alta Falls îmbină sunetele trecutului cu cele ale prezentului. Prin acest abordaj, Alta Falls creează o trecere către nostalgie în timpul prezent. Alta Falls și-a creat propria nișă în muzică, alimentată de talentul lor imens și abilitatea de a crea instrumentale intricate. Nu vei fi doar captivat de „I’m At A Loss”, ci te vei îndrăgosti și de restul discografiei lor fantastice.

„I’m At A Loss” începe cu sintetizatoare și beat-uri în stil anilor ’80, transportând urechea ascultătorilor la sunetele trecutului. Pe măsură ce piesa continuă, începe să adopte sunete mai contemporane, întâlnite în muzica Pop, care devin evidente în special în refren. În timpul refrenului, diferitele sunete și vibes ale piesei se îmbină pentru a crea o prezență unică. Partea cea mai electrizantă a piesei este puntea, în care versul „keep on breathing” este cântat repetitiv în fundal, construind anticipare și tensionare pentru finalul piesei. Melodia creată pe tot parcursul piesei reușește să aducă atât de multă adâncime, oferind ascultătorilor un sentiment melancolic. În timp ce toate acestea se petrec în instrumentale, versurile piesei „I’m At A Loss” povestesc o poveste tristă, despre sentimentul de pierdere în propria minte.

Alta Falls este o trupă din Australia care se face remarcată în scena muzicii indie. Alta Falls aduce ceva nou prin abilitatea lor de a modela și combina diferite stiluri de muzică. Stilul lor, atât la nivel de versuri, cât și de instrumentale, creează o senzație euforică și melancolică pentru muzica lor, ceea ce contribuie la faptul că „I’m At A Loss” este genul de piesă pe care vrei să o pui pe repeat pentru câteva ore.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți