Recenzie: I’m Good – Ari Tahan

Recenzie: I'm Good - Ari Tahan

„Sunt bine” este o despărțire plină de suflet și bucurie față de lamentările după o despărțire; în schimb, Tahan și-a pus capul sus, își scutură praful și își pune pe primul loc valoarea proprie și creșterea personală în defavoarea nevoilor celorlalți. Din alte cântece emoționale și încurajatoare precum „Lights Down” și „Pull Me Down”, Tahan nu este străină de avertizarea împotriva nevoii distructive de validare constantă din exterior și, căutând o cale de a fi fericită cu ea însăși, Tahan îi arată publicului său că, la sfârșitul zilei, fiecare trebuie să se simtă confortabil în propria piele pentru a fi cu adevărat fericit și mulțumit în viață. Demonstrarea ei feroce și mândră a ei și a propriilor valori adevărate deschide un nou drum după o despărțire, drumul autodescoperirii în locul autodistrugerii.

Ritmul electronic de dans îmbrățișează frumos vocea lină și melodioasă a lui Tahan. Deși melodia începe mai moale, atinge noi culmi în momentul culminant al refrenului, transformându-se într-un apogeu seducător și excitant care strigă după pozitivitate dar și după autoreflecție. Pe măsură ce Tahan meditează asupra despărțirii, își dă seama că, deși încă o doare, nu mai are nevoie de partenerul ei așa cum credea înainte; ea și-a găsit forța în interiorul ei și și-a îmbrățișat calitățile, având încredere în identitatea și valorile sale. Datorită priceperii lui Tahan în compoziția melodiilor și a vocalizării emoționale, rezultă o melodie pasionată care argumentează pentru tine și pune pe primul loc fericirea ta în defavoarea sentimentelor celorlalți.

O artistă plină de suflet din Guildford, Surrey, muzica lui Tahan subliniază emoțiile și conceptele semnificative pe care le simțim și căutăm să le deslușim în fiecare zi. Influentele ei, Adele, Ariana Grande, Kelly Clarkson și altele, sunt ușor de observat în single-urile cu impact emoțional pe care le-a lansat în ultimii cinci ani. Industria vorbește despre stilul ei unic – de la sincronizare cu Love Island la rularea pe BBC Introducing, este clar că Ari Tahan este aici pentru a rămâne. Dorința ei de a lăsa ascultătorii ei energizați, împuterniciți și încrezători cu imnuri care dau târcoale arată aspirațiile ei spre lumea pe care o construiește, un temă nobilă care rezultă în cântece atrăgătoare dar și admirabile.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți