Recenzie: I’m Not Good At This Anymore – Alexandra

Recenzie: I'm Not Good At This Anymore - Alexandra

„Nu mai sunt bun la asta” este o melodie cu profunzime interpretată de Alexandra, o artistă indie cantautor. Alexandra își deschide inima pentru ascultători și povestește sincer experiențele personale de auto-reflecție. Conștientă de sine, Alexandra își exprimă îngrijorările și îndoielile cu privire la faptul dacă va mai putea fi entuziasmată într-un fel în care nu mai este acum. Versurile vulnerabile și poveștile spuse sunt susținute de instrumentale cu melodii puternice și catartică care atrag ascultătorii în melodie. Astfel, Alexandra creează o melodie atât de unică și personală precum experiențele pe care le scrie în melodia „Nu mai sunt bun la asta”.

Alexandra oferă multe elemente pentru ascultători de a diseca și analiza în single-ul ei, „Nu mai sunt bun la asta”. Progresia melodie și ritmul cântecului sunt atât de contagioase și fără efort. Cântecul începe cu un sunet simplu de chitară indie și progresează către o melodie mai plină și mai catartică. În acest fel, ea poate folosi diferite sunete și referințe de gen pentru a crea un sunet în „Nu mai sunt bun la asta” care este unic pentru Alexandra. Bateriile care alcătuiesc melodia mențin o stabilitate și familiaritate în timp ce chitara sună mai incertă și poartă povara emoțională a conținutului liric.

Alexandra este o talentată cantautoare indie cu o pasiune pentru compoziție. S-a născut în Ohio și acum locuiește în Dallas, Texas, unde lucrează la noul ei EP. Sinceritatea și vulnerabilitatea pe care le integrează în versurile sale generează o eliberare creativă atât pentru ea, cât și pentru ascultătorii muzicii sale. Alexandra are în vedere să creeze muzică care să fie familiară, dar în același timp nouă. În melodiile sale, Alexandra atrage ascultătorii cu familiaritate, iar apoi, odată atrasă, îi poartă pe ascultători pe un nou traseu al propriilor sale melodii și versuri unice. În cel mai recent single al său, „Nu mai sunt bun la asta”, Alexandra demonstrează atât talentul său liric, cât și sonor.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți