Recenzie: I’m Not Sure What To Do – Lisa Danaë

Recenzie: I'm Not Sure What To Do - Lisa Danaë

Credite foto: Anna Azarov

Confruntarea cu pierderea este una dintre cele mai dificile provocări pe care le vom experimenta vreodată. Cei care au experimentat durerea înainte înțeleg că o parte din tine moare atunci când treci printr-o pierdere. Cea mai recentă piesă a lui Lisa Danaë, intitulată „Nu sunt sigur ce să fac”, este o operă de artă incredibil de sinceră care ilustrează consecințele pierderii unei persoane dragi. Piesa lui Lisa Danaë atinge corzile sensibile ale inimii tale pe măsură ce îți amintești de toate persoanele din viața ta care au trecut în neființă și cât de mult te lasă lipsit de ceva. Rămânem înmărmuriți și izbiți de această stare de incertitudine despre cum să mergem mai departe fără acea persoană în viața noastră. Nu doar subiectul cântecului este unul incredibil de personal, ci și interpretarea vocală a lui Danaë redă cu adevărat povara emoțională pe care o trăiește. Vocea ei este frumos de tulburătoare, deoarece te scoate din realitate și te duce înapoi în trecut. Talenta lui Lisa Danaë aduce un sentiment de confort în capacitatea ei de a te face să înțelegi că durerea este o experiență universală și este dificil pentru oricine să treacă mai departe.

Sunetul piesei are o evidentă întunecime, care te atrage în direcții diferite. Piesa este directă în versuri și este marcată în special de durere. Focalizarea principală pe care o vedem în versuri este incapacitatea de a renunța la ceea ce a avut loc și de a rămâne blocat în acel moment în care ai aflat de moartea cuiva. Moartea și agonizanta suferință care o însoțește sunt omniprezente, și acesta este modul în care piesa le ilustrează. Danaë face o legătură cu aceasta prin menționarea sentimentului de empatie, dar totuși provocarea de a trece prin acest moment din viața ei. Această incertitudine de a experimenta durerea poate fi auzită și în vocea ei. Instrumentele din piesă nu sunt complexe, și acest lucru chiar beneficiază această piesă. Cele mai evidente instrumente din piesă sunt un simplu bas și un pian pe fundal, dar funcționează bine deoarece permite o concentrare mai mare asupra poveștii. Există armonii interesante, cu efecte subtile care fac ca piesa să pară mai substanțială și etereală. Piesa este foarte bine produsă, ceea ce creează un contrast plăcut cu vulnerabilitatea subiectului acesteia. Cu tot ce Lisa Danaë a pus în această piesă, ascultătorul parcurge o călătorie spirituală a procesului de doliu și cât de înfricoșător poate fi să te lași copleșit de el.

Lisa Danaë este o muziciană filipino-americană din California. Ea a avut o pasiune pentru muzică încă din copilărie, idolizând câțiva artiști pop celebri încă de pe atunci. Ea a dezvoltat un sunet distinctiv, care a fost etichetat și ca „dark pop” și această piesă provine dintr-o combinație de elemente de pop și R&B. Scopul lui Danaë în ceea ce privește compoziția muzicală este de a crea o comunitate care să își ridice unul pe altul și să le amintească că întotdeauna există cineva în jur care te sprijină. Ea a fost foarte ocupată de-a lungul anilor și a primit chiar o nominalizare la premiile Wavy în categoria Cântecul Anului pentru piesa sa „Weigh Me Down”. Prin muzica sa, Danaë speră să creeze un spațiu sigur nu doar pentru fanii săi, ci și pentru minoritățile din muzică care încearcă să împărtășească experiențele ei. Ea este o persoană autentică, clară, care este aici pentru a răspândi pozitivitate și confort în forma unei arte captivante. Nu există mulți artiști ca Lisa Danaë, așa că începe să te conectezi la ea cât mai curând posibil.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți