Recenzie: I Should’ve Danced More – Elina

Recenzie: I Should've Danced More - Elina

În lumea aceasta, suntem înconjurați de amintiri constante că viața este prea scurtă. Deși uneori tragice, aceste amintiri ne inspiră de obicei să trăim viața în întregime, fără regrete. „I Should’ve Danced More” de Elina este una dintre acele amintiri, care îți spune să nu te mai îndoiești și să te bucuri de tot ce vrei în viață. Nu-ți irosi timpul cu „ar fi trebuit să fac asta” și „ar fi trebuit să fac aia”, ci doar fă tot ce-ți dorește inima! Nu ar trebui să-ți fie frică să-ți urmezi speranțele și visurile, pentru că ai doar o singură viață și o trăiești chiar acum.

A asculta „I Should’ve Danced More” este o experiență atât de catartică. Această piesă folk-pop simplă prezintă o chitară acustică frumoasă, cântată cu degetele, însoțită de vocea moale și clasică a Elinei. Armoniile uluitoare însoțesc melodia și aduc cu adevărat piesa la un alt nivel. Emoția pură din vocea Elinei și ecoul te fac să te simți ca și cum ai pluti într-un vis. Peisajul sonor este atât de ireal și delicat. Dacă închid ochii când ascult această piesă, sunt purtat într-o verandă dintr-o țară veche, privind o câmpie de iarbă și un apus fără sfârșit. Această piesă se simte ca și cum ar aduce speranță.

Elina este o cântăreață și compozitoare premiată din Suedia. Deși și-a început cariera ca artist solo în 2018 cu primul ei single, „Wild Enough”, Elina a scris pentru alți artiști înainte de asta; nume precum Zara Larsson, Maroon 5, SZA și alții. „I Should’ve Danced More” este al doilea ei single de pe albumul său de debut viitor, „Whatever Happens Now”, primul single fiind „Apologize”. Albumul este tematic în jurul renunțării la trecut și încheierii unui capitol în viața ta, trăind în acceptare și pace. Elina are peste 1 milion de ascultători lunar pe Spotify și a adunat milioane de redări pe întreaga sa discografie până acum.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți