Recenzie: I Think I Made You Up – Chymes

Recenzie: I Think I Made You Up - Chymes

Este o poveste veche de când lumea… să crezi în binele din cineva chiar și atunci când există semnale de alarmă, obstacole și semne care strigă să te întorci acum. Când iubești pe cineva, este ușor să-i găsești scuze pentru comportamentul rău și să cauți motive pentru un tratament nepotrivit. Devenim atât de intenționat naivi pentru că, atunci când ești implicat afectiv, ignoranța te face fericit. Cu ochelarii noștri roz și cămașa pătată cu rozé, acele semnale de alarmă zgomotoase par deodată puțin roz și am fi proști să aruncăm ceva atât de minunat pentru ceva atât de infim… minunat și infim fiind cuvintele cheie. În timp ce ne străduim din răsputeri să lăsăm la o parte sentimentele noastre, să încercăm să pui o bucată pătrată într-un orificiu rotund și să facem totul ca să ne menținem corabia care se scufundă la suprafață, ei ne trădează, ne înlocuiesc și ne umilesc, și totuși, rămânem tot acolo. Odată am văzut magia din ei și posibilitatea eternității, așa că unde a mers totul greșit? Fiecare relație începe cu inocență, un nou început și șansa ca asta să fie cea adevărată. Facem mici concesii pentru comportamentul cu care nu suntem de acord pentru că binele depășește răul, dar pe măsură ce trece timpul, problemele cresc exponential și tu doar te rogi pentru un rezultat net pozitiv. Este ușor să ne dăm vina pe noi înșine și să ne întrebăm dacă am inventat persoana pe care ne străduim disperat să o păstrăm, dar chiar și dacă am ignorat vreo intenție malefică, nu este vina noastră că cineva ne-a rătăcit și ne-a înșelat de la început. Oamenii foarte rar se prezintă și își arată calitățile negative din prima clipă. Este ceva ce învățăm de-a lungul timpului și prin experiență. Nu este vina noastră că am crezut în bine. Nu este vina noastră că vrem să fim tratați bine. Nu este vina noastră că unii oameni se schimbă. Nu este vina noastră când cineva inevitabil își scoate masca și își arată adevărata față. Nu este vina noastră dacă îi vedem demonii interiori și fugim la fix.

De la începutul piesei „I Think I Made You Up” interpretată de Chymes, ești instantaneu fermecat. Este combinatia perfectă de senzualitate și eterealitate. Este tipul de melodie la care dansezi în club cu prietenele tale, țipând la maximum, încercând să nu îți stropești tequila cu apă tonică. Este genul de melodie pe care o asculți în mașină, cu toate ferestrele coborâte, și decizi să iei ocolul cel mare. Vocea ei suavă se contopește cu producția senzuală. „I Think I Made You Up” este o replică energică și plină de viață la o despărțire. Noi în continuare simțim toate sentimentele regretului și dorim să fi știut atunci ceea ce știm acum, dar în loc să plângem, zâmbim, ne bucurăm și ne amuzăm de noi înșine. Această melodie te îndeamnă să te eliberezi și să te simți liber. Viața nu constă în a merge înapoi. Mergem înainte cu cunoștințele noastre noi și cu promisiunile către noi înșine de a face diferit data viitoare. Vedem binele în oameni și niciodată nu ar trebui să regretăm asta, astfel că trăim, iubim, învățăm și mulțumim cerului că putem râde de asta.

Chymes este o cântăreață și compozitoare australiană. Ea trăiește în lumea întunecată și misterioasă a muzicii pop. Are o bază tot mai mare de fani în lume datorită talentului ei pur și recunoașterii pe care a primit-o de la starul BTS, Jungkook. Ea descrie sunetul ei ca fiind undeva între Selena Gomez și BANKS. Îi place să joace cu contrastul dintre luminos și joios și întunecat și melancolic. Nu este o surpriză că a acumulat peste 30 de milioane de stream-uri pe Spotify și Apple Music și peste un milion de aprecieri pe TikTok. A susținut numeroși artiști incredibili în turnee și muzica ei a fost inclusă în emisiuni populare de televiziune, precum rebooul Pretty Little Liars. Chymes aduce multă autenticitate în muzica ei. Este sinceră și onestă, rămânând totuși fresh și plină de lumină. Ea abia începe călătoria spre faimă și suntem atât de bucuroși că nu am inventat-o.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți