Recenzie: I Threw a Party (Excuses) – EVALINA

Recenzie: I Threw a Party (Excuses) - EVALINA

„Dragostea la prima vedere” este un clişeu cu unele implicaţii intrigante; mai ales dacă implică un prieten apropiat. Încercăm să îţi transmitem sentimentele prin semne, dar aceasta este adesea motivată de timiditate sau teama de respingere. Cu toate acestea, interesele de dragoste analfabete nu ţin cont de aceste semne. Cea mai nouă piesă a lui EVALINA, „I Threw a Party (Excuses)”, are versuri care exprimă perfect aceste concepte. Această melodie pop sintetizată te face să-ti bati piciorul pe ritm. Frumoasa voce a lui Evalina îţi captă urechile încă de la începutul cântecului. Tema piesei, conform Evalinei, este următoarea: „Excuses este despre a-i da celei de care te simţi atras indicii în speranţa că le va lua în considerare. Ironic, deoarece nu pot citi gândurile, niciuna dintre aceste „indicii” nu ar fi evidente persoanei pe care vrei să o recunoască. Lasă ascultătorul să îşi aleagă opţiunea.”

Crearea piesei „I Threw a Party (Excuses)” de către EVALINA este fără îndoială rezultatul inimii şi sufletului ei. Fiecare combinaţie distinctă de instrumente efectuează o armonie perfectă cu celelalte. Cu incorporarea unui tobogan, această vibraţie pop-trap mixează chitara, chitara bas şi alte percuţii trap, în special kick-ul scăzut. Cu ajutorul efectelor de dublare și mixare cu reverberație, vocea EVALINEI este îmbogăţită şi i se conferă o adâncime suplimentară. Este un gest frumos ca toate instrumentele să se estompeze în timpul pre-refrenului, cu excepția chitarei, care menţine structura înainte ca toate instrumentele să reintră la prima bătaie. Compoziţia lucrării sale redă cât de pasionată este în legătură cu muzica şi cariera ei. EVALINA a fără îndoială vărsat inima în crearea acestei frumuseţi de cântec.

De când a fost descoperită de celebrul duo de producători Lactonic, care şi-au îngrijit remarcabil de talentatele ei în timpul adolescenței şi au consolidat abilităţile ei excepţionale de compunere, muziciana pop în ascensiune EVALINA, absolventă a BRIT School din South London, a acumulat faimă. Cu toate că se află încă la începutul carierei sale, EVALINA a colaborat cu unii dintre cei mai importanți nume din industrie, a susţinut concerte în întreaga Europă şi a înregistrat aproximativ 20 de milioane de stream-uri pentru toate creațiile ei. „Side Effects”, piesa de debut a lui EVALINA, a fost pusă la dispoziţie în iulie 2022 şi a primit recenzii favorabile. Piesa a fost recent numită „Debutul Excepţional al Anului 2022” de către Songwriter Spotlight. Înainte de a-şi face debutul în festival în luna mai, ea a susținut recent un concert de sprijin pentru Louis III în timp ce interpreta performanța care a lansat-o la The Great Escape festival din Londra. EVALINA creează cu măiestrie o altă capodoperă muzicală alături de Jo Pereira, cu muzică imaginară şi versuri incitante. Nu va dura mult până când londonezii o vor considera pe EVALINA printre cei mai buni muzicieni pop.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți