Recenzie: i wanna fall in love for the night – ellakate

Recenzie: i wanna fall in love for the night - ellakate

Credite Foto: @photosbylindsayann

„i wanna fall in love for the night” este noul single lansat de către cantautoarea ellakate. ellakate exprimă o pasiune pentru muzică, lucru evident după ascultarea celui mai nou single. „i wanna fall in love for the night” este o baladă pop alternativă, despre dorința de a iubi, în timp ce te temi că te poate răni. În ansamblu, piesa surprinde gama de emoții care apar atunci când te îndrăgostești. În acest sens, piesa atinge atât partea dulce, cât și aspectele negative care apar adesea. Indiferent că vorbim despre sentimentele pozitive sau negative care apar în urma îndrăgostirii, ambele sunt exprimate cu mare pasiune de ellakate. Un alt element al poveștii din „i wanna fall in love for the night” este timpul și răul pe care îl poate provoca timpul într-o relație. Complexitatea și varietatea emoțiilor prezentate în această piesă o fac atât plăcută, cât și catartică la ascultare.

Piesa „i wanna fall in love for the night” își are în centrul atenției vocea lui ellakate. Vocea și versurile ei reușesc să transmită povestea și melodia într-un mod fluent. Abilitatea ei de a pune accent pe anumite versuri ale piesei conferă acesteia o notă complexă și personală. Pare că doar ellakate ar putea cânta piesa exact în momentul potrivit. Raza vocală și varietatea sa sunt exploatate la maximum în „i wanna fall in love for the night”, adăugând profunzime acolo unde pianul are lipsuri. Faptul că piesa este construită ca o baladă la pian generează emoții puternice, la care ascultătorii devin ușor receptivi. Melodiile și armoniile simple de pian, alături de vocea ei melancolică și blândă, creează o imagine vie. Prin această imagine vie, ascultătorii pot percepe pasiunea pe care ellakate o prezintă în „i wanna fall in love for the night”.

ellakate s-a născut și a crescut în Atlanta, Georgia. În prezent, în continuare stabilită în Atlanta, ellakate se dedică cântatului și compunerii de piese. Încă de când era copil, ellakate a dat semne de pasiune pentru muzică. Adesea se găsea pe sine creând muzică și interpretând-o. Această pasiune s-a dezvoltat pe măsură ce a înaintat în vârstă, ducând-o să compună și să cânte muzică astăzi. Piesele pe care le creează depășesc experiențele personale, aventurându-se adesea în fictiv. În acest fel, ellakate demonstrează că este un artist adevărat, cu talent la scris. Sunetul ei enigmatic și îndrăzneț, împreună cu abilitățile de compoziție, fac din ellakate o nouă valoare în genul pop alternativ.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți