Recenzie: I Wanna Win – Lola Balter

Recenzie: I Wanna Win - Lola Balter

Lola Balter, „Vreau să câștig”, este o piesă pop care reflectă asupra unei despărțiri. Această relație s-a încheiat deoarece cealaltă persoană susținea că ea nu este suficient de bună sau importantă pentru ei. Drept răspuns, acest lucru a condus la auto-sabotajul lui Lola și la sentimentul că ea este vinovată pentru destrămarea relației. Această piesă se intitulează „Vreau să câștig”, deoarece ea dorește o relație fericită în care cei doi să se bucure de ceea ce trăiesc împreună. Deoarece Lola simte că nu este destul de bună pentru persoana despre care cântă, ea începe să creadă că trebuie să se schimbe pentru a simți în cele din urmă ce înseamnă să „câștige”. Pentru cântăreață, a „câștiga” înseamnă să știe cum este să te simți apreciat de jumătatea ta și să știi că faptul că ești cu persoana ta îi face fericiti.

Pe tot parcursul piesei, Lola cântă încet și cu o voce delicată. Aceasta se face pentru a indica starea piesei. Ea se simte rănită și dezamăgită de felul în care s-a încheiat relația, așa că folosește un ritm mai lent și mai calm pentru ca ascultătorii să audă și să se conecteze mai mult la versuri. Conectându-ne mai mult, putem simți fiecare emoție pe care ea vrea să o transmită. De fiecare dată când Lola cântă numele piesei, ea pune un accent pe „I”, ceea ce înseamnă că își arată cu degetul că ea se simte vinovată și dorește să învețe în cele din urmă ce înseamnă să câștige și să fie fericită într-o relație. Cu toate că i s-a spus că nu este destul de bună, nu înseamnă că acest lucru era adevărat. Această problemă nu este neobișnuită în relații. Poți fi cel mai mare susținător al jumătății tale și să faci tot posibilul să oferi, dar cealaltă persoană pur și simplu nu vede importanța și valoarea eforturilor tale. Nu este vina ta că au pierdut. Tu ai fost suficient și vei fi întotdeauna suficient.

Lola Balter este o cântăreață și compozitoare în vârstă de 16 ani și multi-instrumentistă din Columbia Britanică, Canada. Conform paginii sale de pe Spotify, ea are 28.138 de ascultători lunar și cea mai populară piesă a sa este „Knock on Wood” cu peste 70.000 de audieri. Ea are conturi pe Tiktok și Instagram, unde postează videoclipuri amuzante despre luptele sale cu procesul de scriere a cântecelor. Împreună cu aceasta, ea postează și videoclipuri ale ei cântând cover-uri și publică fragmente din muzica sa viitoare.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți