Recenzie: I Will – Bertie Newman

Recenzie: I Will - Bertie Newman

„I Will” este o baladă uimitoare și plină de suflet despre cum greutățile pot servi ca un catalizator pentru schimbare și creștere. Scrierile lui Newman sunt uluitor de poetice și revigorante – utilizarea sa a frumuseții naturale, cum ar fi soarele și cerul, în concordanță cu stările sale în continuă schimbare adaugă un al doilea strat artistic peste piesă. Sinceritatea din vocea sa permite ascultătorilor să devină pradă pentru interpretarea sa șoptită, deschizând piesa către propria noastră interpretare păstrându-i în același timp autenticitatea.

Vocea sinceră și delicată a lui Newman surprinde toate momentele mai liniștite ale liniștii, fără a-și sacrifica culmile și adâncurile cu refrenul său înflăcărat. Sunetul fluid al liniilor de chitară convexe, cu straturile de pian, bas electronic și tobe largi adaugă straturi de textură peste vocea sa netedă. Cu momente subtile de producție experimentală și o senzație caldă de sinceritate alături de melancolie pe măsură ce piesa se apropie de sfârșit, Newman creează o atmosferă plăcută și captivantă pentru a te reaminti să te deschizi schimbării, să îmbrățișezi creșterea și noi perspective.

Bertie Newman, un cântăreț-compozitor în vârstă de 22 de ani, născut și crescut în Hackney, Londra, a cunoscut o ascensiune graduală, dar inevitabilă, către glorie. Obținând în primul rând succes cu cel mai recent single al său, „Seaside Eyes”, Newman a fost prezentat în cadrul programului BBC Introducing London. Devenind viral cu ultima înregistrare a sa, o interpretare a piesei „IDK You Yet”, Newman își arată versatilitatea prin abordajul său delicat al unui subiect serios. „I Will” este doar începutul ascensiunii inevitabile a lui Newman, oferind versuri reflectate în emoții autentice.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți