Recenzie: i wish you would cry – AZRA

Recenzie: i wish you would cry - AZRA

AZRA’s song, „i wish you would cry,” servește ca un imn al iubirii de sine și al îngrijirii personale care încurajează indivizii să-și exprime emoțiile prin plâns. Piesa evidențiază importanța recunoașterii faptului că plânsul este o modalitate sănătoasă de a elibera traume și emoții acumulate. Norma socială de a reprima emoțiile și de a asocia plânsul cu slăbiciunea este abordată prin acest mesaj terapeutic al piesei. Ea servește ca o amintire pentru ascultători că nu ar trebui să se teamă să plângă, indiferent de faptul că li s-a spus că nu vor arăta „puternici”. Nu contează dacă vă plângeți singur în mașină sau în pat, noaptea târziu! Prin eliberarea emoțiilor, deveniți mai confortabil cu gândurile și sentimentele voastre, ducând la o senzație de ușurare față de presiunea emoțională pe care ați ținut-o înăuntru tot acest timp.

În introducerea piesei, AZRA abordează convingerea societală dăunătoare și toxică că reprimarea emoțiilor este un semn de putere, ceea ce face ca oamenii să se teamă să fie vulnerabili cu ei înșiși. Această mentalitate contribuie la acumularea de emoții negative, traume și furie. Pe parcursul piesei, AZRA progresează de la discutarea standardului societal de ascundere a emoțiilor, la realizarea faptului că acești oameni nu știu cu adevărat despre ce vorbesc, și apoi încurajând ulterior ascultătorii să-și exprime și evidențiind faptul că eliberarea emoțiilor vă face mai puternici ca niciodată. De ce? Pentru că vă simțiți mult mai bine! Nu este gândul acesta terapeutic? AZRA spune: „Exprimați-vă, spuneți ce înseamnă”, și că a nu reține nimic, „Transformă totul în aur.” Acesta este modul ei de a denunța ideea că plânsul este un semn de slăbiciune și de a susține o schimbare către o mentalitate mai sănătoasă. Refrenul este însoțit de o chitară electrică mai puternică și de vocile puternice ale lui AZRA, în timp ce descrie ușurarea plânsului și încurajează ascultătorii să-și elibereze emoțiile. Ea folosește un exemplu al momentului cel mai frecvent de a plânge, adică noaptea, când te afli în pat: „La sfârșitul nopții, când ești treaz și nu poți nega că nu ești bine. Aș vrea să plângi, nu păstra asta înăuntru. Aș vrea să plângi pentru ca nu vă doare la fel.” Aici, ea subliniază că plânsul este o reacție naturală la emoțiile refulate și că este important să le recunoaștem și să le eliberăm pentru a ne simți mult mai ușori!

AZRA este un artist independent de pop-rock născut în Coreea de Sud, dar crescut în zona Bay și stabilit în Los Angeles. În biografia sa de pe Instagram, a scris: „Era nouă. Alăturați-vă Celei de-a șasea Dimensiuni.” AZRA este conștientă de importanța de a nu asculta standardele societății și a ceea ce consideră „acceptabil”. „i wish you would cry” este exemplul perfect al acestui lucru. A șasea dimensiune este o altă lume în care puteți fi voi înșivă și versiunea de voi pe care ați vrut mereu să o deveniți, indiferent de ce are cineva altceva de spus. În fiecare spectacol live, scopul lui AZRA este de a captiva publicul alături de ea și de a-i transporta pe toți în Dimensiunea a șasea. Acolo este mai sănătos și mai acceptant. Alăturați-vă lui AZRA în a șasea dimensiune și verificați cel mai recent single al ei, „i wish you would cry”, disponibil acum pe toate platformele de streaming!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți