Recenzie: I Won’t – Etham

Recenzie: I Won't - Etham

„Nu voi face” este o mărturisire emoțională a iubirii, loialității și sacrificiului pe care doi parteneri le aduc unei relații. Etham scrie despre angajamentul profund pe care îndrăgostiții și-l fac unul față de celălalt, indiferent de circumstanțe. Onestitatea lui Etham pune în lumină o imagine completă a unei relații care trece prin mișcările rutinei, rezolvă împreună problemele și își testează partenerul pentru a vedea dacă sunt compatibili. Melodia delicată de pian evidențiază emoțiile sincere care curg din vocea curajoasă a lui Etham, încrederea și puterea pe care le emană.

Narațiunea sinceră a lui Etham se remarcă printre alte milioane, scoțând în evidență adeseori dureroasa adevăr a modului în care ajung relațiile. Povestește despre doi parteneri care nu țin de legătura lor doar din frica de a se desprinde, ci au încredere și dragoste să rezolve împreună problemele. Relațiile nu sunt întotdeauna reprezentate cu comunicarea și limitele necesare în viața reală, așa că relatarea simplă a lui Etham încearcă să educe publicul său asupra limbajului și practicilor necesare pentru a menține o relație serioasă.

Etham este un cântăreț și compozitor cu sediul în Reading. „Nu voi face” este doar începutul campaniei sale ample de lansare. În câțiva ani scurți, Etham a uimit pe toți cu spectacolele sale în compania unor superstaruri muzicale precum John Newman, JP Cooper, Tori Kelly și Justin Bieber. Punând cap la cap o serie de spectacole senzaționale, Etham va deschide concertul Sabrinei Claudio în mai. Are planificate și spectacole internaționale pentru acest an, de la Londra până în Coreea. De la postarea de cover-uri pe YouTube până la reprezentații pe marile scene, Etham a avansat mult și continuă să vină în forță.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți