Recenzie: “I Wouldn’t Love Me” – Sam Short

Recenzie: “I Wouldn’t Love Me” - Sam Short

Îți amintești vreodată de un moment în care te considerai insuficientă sau o povară pentru cei din jurul tău? Toți ne confruntăm cu probleme de sănătate mentală la un moment dat în viața noastră, dar uneori poate fi dificil să lucrăm în jurul tuturor și să ajungem la o starea mentală mai bună. Ei bine, Sam Short înțelege această luptă frustrantă și a decis să lanseze o piesă puternică și relatabilă tocmai despre asta. „I Wouldn’t Love Me” este cea mai recentă piesă a lui Short, și cu siguranță cea mai emoțională. În timp ce scria această piesă, Short își dorea să se pună în pielea partenerului ei pentru a încerca să înțeleagă de ce se confrunta cu emoții conflictuale în relația lor. La final, Short a spus că „am ajuns la concluzia că nu m-aș iubi pe mine însumi”. Vreau să trec rapid prin versuri, deoarece am constatat că sunt extrem de relatabile și sincere. „Am probleme, dragule, nu mi-e o veste nouă” și „Nu te acuz dacă vrei să pleci” sunt ambele exemple excelente ale modului în care Short a reușit să transmită gândurile, sentimentele și durerea ei în versuri profund adevărate, care, poate, sunt relevante pentru mulți dintre noi.

Această piesă este scurtă dar dulce. Și sincer, cred că funcționează cel mai bine astfel. Într-un fel sau altul, Short a reușit să creeze o piesă care povestește o poveste și exprimă tot ce simțea cu adevărat în adâncul ei, și face toate acestea în puțin peste două minute. Este genial. Și nu aș putea să uit atmosfera întunecată pe care o poartă această piesă. Nu doar prin versuri, ci și prin instrumentale și voce. Pentru majoritatea piesei, Short cântă într-un fel de ton șoptit, și asta îi conferă piesei o vibrație înfricoșătoare. Există, de asemenea, voci de suport redându-se în octave diferite, oferind piesei un strat adăugat de profunzime. Iubesc totul, totul funcționează atât de bine împreună.

Sam Short a început să atragă atenție în mass-media în 2022 prin TikTok și Instagram, unde a împărtășit câteva dintre piesele ei cu urmăritorii ei. În prezent, Short are șase piese lansate pe Spotify, și se situează la un impresionant mediu de 500 de mii de ascultători lunar. Ba chiar patru dintre piesele ei au depășit 2 milioane de ascultări! Primul ei single, „Already Mine”, a fost doar începutul călătoriei ei. De la lansarea primei piese, Short a muncit din greu pentru a lansa hituri puternice și pozitive. Short urmează să-și lanseze și primul său EP de lungă durată în această vară, deci sper că sunteți pregătiți să auziți ce mai are în minte, pentru că eu sunt!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți