Recenzie: Idea – Maty Noyes

Recenzie: Idea - Maty Noyes

Maty Noyes lansează piesa „Idea” despre a renunța la ochelarii în ton de roz și de a înfrunta în cele din urmă amintirile cu un fost iubit. Când ești în norul roz al iubirii, tindem să tolerăm multe lucruri care în mod normal ar fi motive suficiente pentru a se despărți. Suportăm lucruri oribile pentru că ele devin atât de normalizate în vidul care este iubirea. Când ești în sfârșit liber și ieși din relație, privirea în oglindă retrovizoare poate fi înfricoșătoare deoarece vezi pe cineva care arată foarte mult ca tine, dar pe care nu îl poți recunoaște deloc. Aceasta nu este o piesă despre dorul față de un fost iubit sau despre rememorare, ci dimpotrivă. Trecerea peste este rar ușoară, dar în aceste situații, nu poți să nu sărbătorești libertatea ta și să fii entuziasmat de viitor. Auto-reflexia și retrospecția sunt importante pentru creștere și pentru a nu repeta aceleași modele, astfel că acum, când întâlnești pe cineva nou, semnalele de avertisment nu vor fi ignorate și tolerate atât de ușor. Maty spune cu sensibilitate: „Este o piesă pentru cei care ne-au scăpat și suntem foarte buni cu asta.”

„Idea” este o piesă de auto-reflexie despre faptul că ești atât de bucuros că ai reușit să te îndepărtezi de cineva care nu te merită. Această piesă, precum și fiecare piesă scrisă pentru Rainbow Syndrome, se bazează pe o poveste reală. Maty nu poate merge mai departe în viața ei până când nu a scris o piesă despre asta și suntem foarte bucuroși că s-a eliberat cu această piesă electro pop captivantă. „Idea” este o piesă de despărțire cu o nuanță unică. Este o piesă de ură față de foști, și fiecare persoană are nevoie de o piesă ca asta să strige în mașină sau la petrecerea de pregătire cu prietenele. Nu este nici o iubire pierdută în acest cântec. Nu este o plimbare sentimentală prin amintiri; este o alergare celebratorie în viitorul tău nou în care ai lăsat băiatul și bagajul în trecut. Maty Noyes schimbă jocul și spune fără regrete ceea ce toți gândim după o despărțire urâtă.

Maty Noyes continuă să facă valuri și refuză să fie definită de un singur gen muzical. Ea este o putere dinamică a compoziției și versurilor care în mod constant, și cu genialitate, își poartă fanii loiali într-o călătorie muzicală în adâncurile sufletului său. Maty este un spirit liber adevărat care poate traversa orice stil sau gen muzical. Ea și-a dedicat viața muzicii încă de la vârsta de doar 12 ani, ceea ce a condus-o în cele din urmă să părăsească mica sa localitate natală Corinth, Mississippi. Ea știa că este destinată pentru mari vise care se vor realiza în altă parte. La 16 ani, Maty a luat drumul și s-a mutat în Nashville, atrăgând rapid atenția celor potriviți și obținând un contract de înregistrări cu Lava Records. Maty s-a găsit lucru cu unii dintre cei mai cunoscuți artiști și obținând recunoaștere din partea tuturor oamenilor și publicațiilor potrivite. Acum, stabilită în Los Angeles, Maty se pregătește pentru lansarea noului său album, Rainbow Syndrome. „idea” este un exemplu perfect al creativității lui Maty, spiritului ei puternic și abordării captivante care îi poartă ascultătorii în lumea ei!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți