Recenzie: idk – Lánre

Recenzie: idk - Lánre

Ai avut vreodată îndoieli în relația ta? Fie că simți că te înșală, că nu te mai iubesc sau că nu ești suficient de bun pentru ei; apare sentimentul de nesiguranță când ai aceste gânduri anxioase. Cântecul lui Lánre, „idk”, este o poveste despre aceste sentimente față de o persoană iubită. Există o mare neliniște care te poate face să te simți nebun. A fi dezamăgit de cineva pe care îl iubești doare din cauza acelei încrederi pe care ați avut-o. Ești acolo, îți dorești ca ei să te fi mințit în loc să-ți fi frânt inima. Oricum, în cele din urmă, vei fi rănit.

Lánre te atrage cu vocalizele sale plăcute care sunt foarte captivante pentru urechi. Are emoție în tonul său atunci când descrie posibila rănire în inima sa după ce se gândește la trădarea iubitei sale. Această trăire autentică îi face pe ascultători să simtă durerea pe care o resimte. Versurile sale pe care le înțelegi sunt însoțite de o melodie electropop antrenantă, ceea ce ridică piesa la un nivel catchy. Tonul creează o atmosferă care te face să vrei să dansezi; cu toate că versurile sunt emoționale, se creează un echilibru contrastant. Indoiala de sine în această piesă este arătată prin versuri, deoarece Lánre continuă să aibă incertitudini în relația sa. Piesa se încheie cu „Dacă îmi frângi inima în seara asta” înainte de a se termina în versuri ad lib și acorduri melodice.

Lánre este un cântăreț/compozitor născut în Olánrewaju Keyede și și-a început cariera muzicală la vârsta de 10 ani în orașul natal, Plainfield, New Jersey. A urmat o școală de muzică și s-a pregătit în canto. Scrie cântece sincere cu un amestec de muzică RnB, electronică și pop. Creativitatea lui pentru muzică aduce aminte de era stelelor pop precum Michael Jackson, Usher, Justin Timberlake, Beyonce și Chris Brown, care sunt principalele sale influențe în industrie. A avut peste un milion de streaming-uri pe Spotify doar pe contul său și va lansa un al doilea EP mai târziu în acest an. Este un artist aflat în ascensiune care abia începe, așa că asigură-te că îl verifici pe Lánre!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți