Recenzie: IDNTBR – BRE

Recenzie: IDNTBR - BRE

Există o multitudine de discuții deschise despre modele de comportament și obligația lor de a menține standarde ridicate, deoarece acestea contribuie la modelarea publicului larg. Această conversație se concentrează asupra modului în care aceste figuri influențează caracterul și aspirațiile profesionale. Dar rar vedem modele de comportament care exemplifică modul în care funcționează relațiile sănătoase. Și de aceea sunt recunoscător pentru artiști precum BRE, care nu numai că iau în serios statutul lor de modele de comportament, ci demonstrează și cum să gestionezi și să îngrijești conexiunile pe care le avem. „IDNTBR” de la BRE (sau „I Don’t Need to Be Right”) se concentrează pe cultivarea unei relații romantice în momentele de dezacorduri aprinse.

„IDNTBR” este un single alt-pop despre validarea relației tale în loc să hrănești nevoia compulsivă de a avea dreptate. Versurile piesei reflectă monologul interior al lui BRE, în timp ce refrenul reprezintă ceea ce se spune partenerului. Videoclipul muzical pentru „IDNTBR” ilustrează expert această diferență, de asemenea. Piesa începe cu BRE recunoscând că greșește în primul vers. Dar aceasta este o auto-mărturisire; observați în videoclipul muzical că BRE este înconjurat de întuneric, cu numai un reflector asupra ei. În centrul acestui reflector, punctul focal, este în mod obișnuit capul lui BRE, ceea ce transmite publicului că ceea ce se spune aici sunt gânduri interiorizate. Odată ce refrenul este interpretat, peisajul videoclipului muzical se schimbă. Acum, BRE se află într-o cameră bine luminată, cântând într-un microfon, îmbrăcată într-un costum roz. Camera luminată îi spune publicului că nu mai suntem în interiorul minții lui BRE. Microfonul dezvoltă acest sentiment – reprezintă direct vocalizarea și informează că aceste versuri sunt cuvinte rostite partenerului. În cele din urmă, costumul roz simbolizează empatia în acest context; informând publicul că această conversație cu partenerul este fundamentată pe conștientizarea și înțelegerea faptului că conexiunea lor este mult mai valoroasă decât să câștige o dispută. Pe parcursul piesei și a videoclipului muzical ulterior, publicul vede schimbarea continuă între gândurile interiorizate ale lui BRE și cuvintele rostite. În cele din urmă, „IDNTBR” demonstrează că atunci când suntem dispuși să renunțăm la nevoia de a avea dreptate, acest lucru oferă spațiu pentru o comunicare sinceră care ajută la înflorirea relației romantice.

Producător, compozitor și cântăreț cu sediul în Los Angeles, BRE a perfecționat și a interpretat amestecul ei de fem-rock de peste un deceniu. Artista a lansat albumul său de debut în 2012, la vârsta de 16 ani, sub numele de scenă Breanna Lynn. Între atunci și acum, BRE a lansat trei single-uri, două EP-uri și un album live sub numele de scenă anterior; a format trupa Bre-L și a produs albumul lor; și a lansat single-uri sub noul nume de scenă, BRE, în timp ce lucra ca pianistă la un bar. Toate proiectele ei au ajutat-o pe artistă să evolueze într-un interpret puternic, cunoscut de toți noi, cu o predispoziție pentru lirism, voci melodice și mesaje de autodeterminare și de îmbunătățire. Dacă ți-au plăcut inclinațiile creative ale lui BRE, la fel cum mi-au plăcut mie, arată-i artistei puțină dragoste virtuală sub forma de streaming-uri, aprecieri și urmăriți.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți