Recenzie: If I Knew How to Breathe – Adeline V Lopez

Recenzie: If I Knew How to Breathe - Adeline V Lopez

Despărțirea, este o senzație neplăcută și inevitabilă prin care fiecare om va trece cel puțin o dată în viața sa. Mai ales dacă partenerul tău nu a fost niciodată acolo pentru tine în timpul relației, poate fi cel mai rău sentiment. „If I Knew How to Breathe”, cea mai nouă piesă de pe EP-ul lui Adeline V. Lopez, intitulat „Feel Too Much”, abordează direct emoțiile și experiențele sale. Această melodie inimăsfâșietoare este o combinație de pop și folk, care caracterizează stilul ei unic de pop numit Heartbreak Pop. Orice ascultător va simți liniște datorită vocii blânde și calmante a lui Adeline. Vocea sa de cântat se îmbină perfect cu pianul, chitara și tobele în mixul instrumental. Construcția piesei la final adaugă un element de urgență în contrast cu vocile vorbite ușor. Versurile piesei, „Mă iubești doar când sunt mereu în bucăți”, descriu cum iubitul ei i-a demonstrat doar tipul de dragoste și grijă pe care ea i le-a oferit în relație – el a făcut-o doar atunci când simțea că este justificat. Aceasta este o piesă care este foarte recomandată să-i facă pe ascultători să verse o lacrimă.

Cuvintele și instrumentalele pentru „If I Knew How to Breathe” au fost fără îndoială create cu multă gândire, atenție și muncă. Incorporarea overdubbing-ului se îmbină perfect cu vocile vorbite ușor. Chitara oferă structura piesei cu notele înalte și calme ale pianului. Chiar dacă sunt doar câteva instrumente, vocile sunt excelente și susțin perfect piesa. Muzica atinge un crescendo aproape de final, când este introdus toba de bass, iar versurile vorbite ușor care încheie piesa le unesc pe toate. Instrumentalele, deși nu sunt aspre și intense, completează frumos versurile, care sunt pline de emoții nefiltrate.

O tânără artistă din New York City cunoscută sub numele de Adeline V. Lopez. Muzica ei este „heartbreak pop”, o combinație de pop și folk cu inspirație de la artiști consacrați precum Taylor Swift și Gracie Abrams și de la artiști emergenți precum Joan Jett și Billy Joel. Adeline a scris piesele de pe „Feel Too Much” după izolarea din cauza pandemiei. „Sunt foarte mândră de acest EP”, spune Adeline. „Fiecare dintre aceste piese m-au ajutat să trec prin situații diferite, iar finalizarea lor a fost o călătorie către un loc mai bun. Abia aștept să prezint muzica și să o cânt live cu trupa la Groove”. Combinarea explozivă a muzicii lui Adeline garantează că fiecare ascultător care o aude va găsi ceva ce îi place.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți