Recenzie: If Only You’d Love Yourself – Dustin Paul

Recenzie: If Only You'd Love Yourself - Dustin Paul

Te-ai simțit vreodată singur în lume și crezi că nimeni nu te înțelege? Știu că eu cu siguranță am trecut prin asta. Încerc mereu să-mi amintesc că nu sunt singură, dar uneori am astfel de zile. „If Only You’d Love Yourself” de Dustin Paul are o rememorare frumoasă și constantă de a te iubi și a avea grijă de tine. Dacă nu te iubești pe tine întâi, atunci cine o va face? Cum poți să iubești pe cineva altcineva înainte să iubești propriul corp, minte și suflet? Această piesă transmite un mesaj puternic despre iubirea de sine și de a nu renunța. Uneori este greu să faci asta, dar de aceea Paul a creat această piesă pentru cei care se luptă cu acest lucru.

Piesa începe cu o muzică frumoasă și delicată de pian până la cel de-al doisprezecelea secundă când apar primele versuri, „Viața este simplă / Asta e ce spun ei;” A fost un început grozav al piesei datorită cât de adevărat este. Versurile de la început ne-au spus deja că această piesă va fi emoționantă și sinceră. Versurile au un adevărat înțeles și se potrivesc multor oameni. Titlul piesei, „If Only You’d Love Yourself” este cântat constant după primul și al doilea vers, care se îmbină perfect cu versurile puternice și motivaționale despre iubire de sine și autoperfecționare. Ultimele versuri clare „Nu te-ai iubi” înainte de ad-lipsurile noduroase și „yeah” au fost atingerea perfectă pentru a încheia. Este încurajatoare și inspiratoare pentru ascultători, așa cum sunt eu, să simtă motivație prin piesă.

Din moment ce cântă în studiouri și în fața unui public live încă de la vârsta de 14 ani și, anterior, fiind un artist solo, Dustin Paul obișnuia să fie liderul unei trupe care atrăgea multe vizualizări. A început să scrie și să colaboreze cu alți artiști ca solist. Piesa sa în colaborare cu Diego Miranda și Le Twin, „Believe in Love”, lansată în 2019, a avut peste un milion de vizualizări pe YouTube într-o săptămână de la lansare. Piesa sa cu Michael Teixeira, „I Keep Coming”, a ajuns în top 10 pe iTunes și Spotify și a câștigat un premiu internațional de muzică portugheză. De atunci, Paul a câștigat multe premii cu alți artiști. Acum, se pregătește să lanseze EP-uri solo și să colaboreze cu alți DJ.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți