Recenzie: If You Want Me To – ellakate

Recenzie: If You Want Me To - ellakate

Iubirea pentru cineva este grea în sine. Dar să-i vezi pe ei iubind pe altcineva este și mai greu. „If You Want Me To”, de ellakate, este un al doilea album care te cucerește în cel mai bun fel posibil. Cu voci fermecătoare și o instrumentație intensă, această melodie dezvăluie o privire intimă asupra vieții personale a cântăreței. Ellakate descrie iubirea ei pentru prietenul ei; visând să fie alături de el, dar dispusă să-l lase să fie cu altcineva. Ea vrea ca prietenul său să fie fericit, dar dragostea pe care o simte este tot acolo. Prin versurile spirituale, avem o tentă de flirt în refren care lasă o amprentă asupra ascultătorului. Ne introduce într-o peisaj sonor familiar, cu atracție și respingere care se regăsesc în alegerile vocale. Cântă despre iubirea pentru prietenul ei, oferindu-i asistență pentru a-și valorifica sentimentele față de persoana iubită. Cuvintele ei transmit un lucru, dar tonul arată sentimentele ei adevărate.

Melodia pare să fie un omagiu subtil adus iubirii neîmpărtășite. Vulnerabilitatea scrisului său este impecabilă. Maturitatea melodiei și intensitatea producției fac din aceasta o ascultare plăcută. Texturile de fundal din producție au un efect reconfortant. În același timp, instrumentalul este plin de influențe ușoare de jazz-pop. Când aceste aspecte sunt combinate, rămâne o înregistrare mai lentă decât primul single al lui ellakate, „High Maintenance”. Intrumentalul impresionant dezvăluie dorința exprimată în versuri. „If you want me to// I’ll make your dreams come true //every day you’ll hear her say how she loves you” aceste versuri sunt puternice. Ea acționează ca o mamă leoaică în acest vers. Este dispusă să-și îndeplinească visurile prietenului ei, în timp ce speră în tăcere că aceștia o vor alege pe ea în loc. Un semn amuzant al propriilor ei sentimente este prezent, dar oferta este clară. Nu poți să nu te lași cuprins de această baladă. Este cu adevărat o experiență auditivă intoxicantă.

Ellakate este o cântăreață/compozitoare născută și crescută în Atlanta, Georgia. Ea a crescut într-o familie extrem de muzicală și a scris cântece încă din copilărie. Talentele ei sunt recunoscute și rafinate. Cu stilul ei alternativ-pop și voci romantice, senzuale, a fost comparată cu artiști precum Billie Eilish și Lana Del Rey. Deși sunetul ei este asemănător acestor artiști, ellakate aduce o nouă nuanță în muzica ei. Stilul ei nu este complet asemănător cu niciunul dintre acești artiști. Ea face ceva diferit cu muzica ei, ceea ce este incitant de descoperit mai mult. Abia aștept să aud ce aduce în continuare. Ellakate are de gând să lanseze mai multă muzică anul acesta și în anul viitor.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți