Recenzie: In Between – SOZI

Recenzie: In Between - SOZI

Iubirea nu este ceva care trebuie să fie simplu; din acest motiv, există o garanție că nu va fi ușor. Relația va fi departe de perfectă într-un mod incontestabil, dar va fi și departe de imperfecțiunile tale. Astfel, această iubire ideală va exista la mijloc. Noul single al lui SOZI intitulat „In Between” detaliază perfect acest punct dulce, folosind instrumente pentru a evidenția exact sentimentele din această situație intermediară. SOZI utilizează stratificarea și adăugarea de sunet, ritm și tempo, ajungând la un cor explosiv pentru a ne arăta cum este să fii într-una dintre aceste relații și cât de extraordinar este atunci când o trăiești pe pielea ta.

Vocea delicată a lui SOZI ne introduce în primul vers al cântecului, unde ea cântă despre tot ceea ce își dorește cu persoana pe care o iubește. Se introduc multe instrumente cu ecou în fundalul piesei în timp ce primul vers continuă, ceea ce ilustrează construcția sentimentelor din această situație „între”. Corul încorporează aceleași sunete într-o intensitate și mai mare; ceva ce ai putea auzi într-un film sau într-un club. Astfel, noi, ascultătorii, avem senzația de extaz pe care o provoacă această relație, ceea ce o face atât de captivantă. Și la fel ca această relație, modul în care vocea lui SOZI și instrumentele muncesc împreună în acest cântec te va face să îl asculți din nou, și din nou, și din nou.

După ce a intrat în scena muzicală din Los Angeles, SOZI își face un nume important. Crescând înconjurată de muzică în familia ei, era inevitabilă dezvoltarea unei mari iubiri pentru cântat, dansat și distrat o mulțime. SOZI a fost pregătită în mod clasic la pian de la vârsta de șapte ani și a început să compună cântece doar trei ani mai târziu, la zece ani. Ea se distinge deja printre ceilalți talenți în devenire, cu single-ul său de debut „Drinking For Two”, lansat pe 20 decembrie, care a acumulat deja peste 20.000 de redări pe Spotify. Ea a cântat pe scenele de la Viper Room, Hotel Cafe, Bar 20 și multe alte locații respectate. Suntem foarte entuziasmați să vedem unde va ajunge cariera lui SOZI!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți