Recenzie: Infatuation – Joku

Recenzie: Infatuation - Joku

Joku are o modalitate cu cuvintele. Printr-o baladă cozy, dar în același timp sfâșietoare despre iubirea pierdută, avem o privire intimă asupra personalității sale ca artist. Brutal și vulnerabil, el aduce în prim plan ceva atât de emoțional, dar totuși familiar. Noua sa piesă, „Infatuation”, îl face pe Joku să-și pună câteva întrebări profunde. A fost iubirea pe care o simțea pentru această persoană vreodată reală? Sentimentul de a dori atât de intens pe cineva, doar pentru a realiza că nu era într-adevăr multă dragoste de la început. Asta este sentimentul pe care îl transmite „Infatuation”. Joku a scris acest cântec intim alături de oameni talentați ai căror creație nu ar trebui să fie trecută cu vederea. Robbie Ricucci și Sarah Manning și-au adus contribuția pentru a crea această piesă indie-pop. Munca lor împreună cu adevărat a meritat, „Infatuation” este o piesă pe care ai vrea să o asculți în continuu.

Acest înregistrare emoțională din stilul „bedroom pop” combină foarte puțin și o face cu frumusețe. Ecouri puternice ale acordurilor de pian sunt plasate cu pricepere pe tot instrumentarul. Aceste acorduri sunt sufletul instrumentarului în sine. Apare câteva acorduri cu chitară din când în când, dar instrumentarul face tot ce poate pentru a lăsa loc vocilor captivante ale lui Joku. Aici avem evenimentul principal al acestei piese. „Infatuation” este o poveste de dragoste solemnă. Cei doi oameni se îndrăgostesc și se deziluzionează în ceea ce ei descriu ca fiind dragoste. Piesa descrie ridicarea și căderea relației lor într-un mod care pare că Joku este în amintiri. A gândit cât de frumoasă a fost relația și chiar și-a pus întrebări despre cum ar fi putut evolua lucrurile. Ecoul versului „niciodată nu a fost pentru totdeauna” încheie piesa, semnalând acceptarea sfârșitului acestei relații. Acest vers, alături de creșterea volumului și dramatismului instrumentarului, împinge mai departe această narativă. Joku își dă seama că sentimentele pe care le-au avut unul pentru celălalt nu au fost de durată și începe să vină în întâmpinarea acestei tragedii.

Joku este un artist conțurat în Nashville care are totul. Ca și multi-instrumentist, inclusiv cu vocea sa uimitoare, el este o amenințare multiplă. Cea mai mare influență pentru munca sa sunt Charlie Puth, The 1975 și John Mayer. Aceste influențe se aude clar în munca sa. Tonurile moi, dar pline de dorință ale piesei „Infatuation” sunt un exemplu perfect în acest sens. Influentele lui John Mayer ies în evidență prin instrumentarul simplu, care acordă un loc de strălucire vocilor. Joku este o comoară emergentă în industria muzicală și cu siguranță un muzician de urmărit.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți