Recenzie: INM – KLEO

Recenzie: INM - KLEO

În această eră tehnologică avansată, rețelele sociale și consumul în masă ne țin adesea departe de găsirea și exprimarea sinelui autentic. Noul single al lui KLEO, „INM”, este o piesă captivantă și electrizantă care evidențiază tendința pe care o avem ca oameni de a ne simți de parcă plutește prin viață, trecând prin mișcări, trăind aproape într-o buclă infinită a timpului . În acest mediu asemănător unei simulări pe care societatea a construit-o, este ușor ca visele, dorințele și pasiunile cu care se compune sufletul uman să se piardă și să fie neglijate. Lirismul semnificativ al lui KLEO vorbește în mod strălucit despre era noastră condusă de tehnologie, cu versuri precum „mediat pe un ecran, apăsând ctrl + alt + delete”. Instrumentația electrică și vocile etereale ale single-ului îl califică ca o piesă unică și melodică de artă.

„Am simțit această dorință de a explora această senzație sau idee de a nu ști cine ești în contextul societății; și nu sunt sigur dacă ești tu însuți sau doar încerci să te potrivești”, a dezvăluit KLEO când a vorbit despre single.

„INM” este introdus cu percuție puternică și sintetizatoare distorsionate. Vocea înaltă și clară a lui KLEO conferă piesei o calitate angelică și aproape supraomenească. Melodia palpitantă a piesei oferă ascultătorilor o experiență de ascultare asemănătoare cu o petrecere rave. Utilizarea precisă a distorsiunii sunetului și stratificarea vocală a lui KLEO contribuie la vibrația cyber-pop a piesei. Amestecul notelor hipnotice ale lui KLEO și zgomotului electrifiant al sintetizatorului comunică o melodie puternică și intensă audiențelor.

Cu sediul în Glasgow, Scoția, KLEO se inspiră din hyper pop, dark pop, K-pop, house și trap. Ea își clasifică sunetul ca post-internet pop și se autodescrie ca fiind „jumătate om, jumătate android”. Munca lui KLEO acționează ca un comentariu social pentru era noastră digitală, consumismul, capitalismul și comercializarea vieții umane. Single-ul ei de succes, „Ukiyo”, a obținut peste 15.8 mii de redări doar pe Spotify. De asemenea, EP-ul ei de debut, „Machina”, a fost lansat în 2020 și trei dintre melodiile sale au obținut titlul de „Cântecul Săptămânii” în cadrul BBC Introducing de la lansarea lor. În 2022, KLEO a început evenimentul ei Cyber Punk Club, o experiență live în VR/AR pentru muzică electronică alternativă din întreaga lume. Ea a fost nominalizată pentru premiul „Sunetul Tineretului din Scoția” în 2022 datorită sunetului său unic și abordării inovatoare în arta ei. KLEO este o stea în ascensiune, muzica ei având o semnificație adâncă, sunet frumos și voci angelice.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți