Recenzie: Insomnia – Jack Vallier

Recenzie: Insomnia - Jack Vallier

Noi toți avem dificultăți în a adormi uneori; este una dintre cele mai frustrante situații. Te afli acolo, întins în pat, privind prin camera ta în mijlocul unei nopți reci și întunecate, incapabil să adormi. A avea o persoană lângă tine, în special un iubit/iubită cu care să dormi, este o situație ideală. Această schimbare poate fi dificilă atunci când persoana respectivă nu mai este acolo, mai ales dacă erai obișnuit cu asta. Single-ul lui Jack Vallier, „Insomnia”, vorbește despre luptele de a dormi după o despărțire și de a învăța să o accepți. Gândindu-te la vremurile când aveai acea persoană importantă alături și puteai adormi în brațele ei, te însămânțește invidia pentru tinele de demult. Dar acum, este doar o amintire.

„Insomnia” lui Jack Vallier are o atmosferă muzicală melodică însoțită de vocea sa blândă și frumoasă. Pasiunea din tonul său creează un impact pentru ascultător, lăsându-te să simți sufletul său prin versurile semnificative. Liniile emoționale, „Eram îndrăgostit de ea / Acum am insomnie”, sunt capturate perfect pentru a sublinia acea senzație de pierdere și singurătate. Cântatul său este plin de emoție autentică, ceea ce subliniază mesajul său către ascultător. Ne ajută să înțelegem importanța cuvintelor lui Jack. Ritmul se accelerează în al doilea refren, împreună cu creșterea în note a vocii lui Jack, contribuind la înțelegerea semnificației piesei; această schimbare evidențiază suferința de a avea insomnie și dorința de a avea persoana respectivă alături. Partea instrumentală către final este ușor ritmată, combinată cu o atmosferă visătoare, pentru a evidenția sfârșitul melodiei și adormirea în pat.

Jack Vallier este un cântăreț și compozitor din Bournemouth, care acum locuiește în Londra. A acumulat peste 40 de milioane de ascultări pe Spotify cu primele sale EP-uri. Piesa sa, „Rebekah”, a fost prezentată la BBC Radio 1 ca Tune of the Week. Apoi a plecat în turneu alături de Dermot Kennedy prin Marea Britanie și Europa, susținând peste 40 de concerte. Melodia lui Jack, „Insomnia”, a fost întoarcerea sa spectaculoasă după ce a fost diagnosticat cu sindromul oboselii cronice. După lansare, va prezenta un eveniment lunar de promovare a compozițiilor, numit „Show The Credits”, care începe pe 4 aprilie la The Camden Club; FJ Law, Sfven, Sody și Lauren Aquilina îi vor însoți în spectacol. Asigură-te să îl verifici pe Jack Vallier!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți