Recenzie: Insult to Injury – Natalie Barth

Recenzie: Insult to Injury - Natalie Barth

Unii dintre noi sunt romantici incurabili. A te indragosti a fost intotdeauna planul, dar ce se intampla cand totul ia sfarsit? Imaginatia ta partenerului cu altcineva este tortura, iar gasirea cuiva pentru tine pare si mai rau. Ce se intampla cand totul ia sfarsit? „Insult to Injury” de Natalie Barth ne raspunde la aceasta intrebare. Cand un romantic incurabil se indragosteste, este aproape imposibil pentru el sa renunte la aceasta dragoste, de aici partea de „incurabil”. Asadar, cerand un ultim sarut nu poate fi asa de rau, nu-i asa?

„Insult to Injury” este una dintre acele melodii care ramane cu tine. Fie ca sunt vocile puternice sau versurile cu care ne putem identifica, nu putem sa ne saturam de aceasta melodie. Piesa incepe cu acorduri de chitara electrica si vocea dulce a Natalie Barth. Pe masura ce ne apropiem de refren, instrumentele cresc. Chitara electrica devine din ce in ce mai prezenta si vocea Nataliei se inalta in acelasi timp, crescand energia piesei. Natalie canta despre a fi indragostita de cineva atat de mult incat face tot posibilul pentru a mentine relația. Relația nu pare cea mai buna pentru ea, dar dragostea pentru partenerul ei este atat de puternica incat nu poate renunta. Ea roaga pentru inca un sarut de la aceasta persoana inainte ca ei sa isi urmeze drumurile separate. Versurile sunt presarate cu rememorari ca aceasta relatie nu este cea mai buna si ca un ultim sarut nu le va face nimic, dar Natalie simte nevoia. A fi un romantic incurabil poate duce uneori la o nevoie de orice fel de dragoste, iar „Insult to Injury” surprinde perfect durerea aceasta.

Natalie Barth este o cantareata si compozitoare de 21 de ani din Carolina de Nord. Ea a scris melodii de ani de zile, dar s-a aventurat recent in industria muzicala. Ii place sa scrie despre cele mai rele parti ale vietii. Astfel, ii este mai usor sa rezolve aceste probleme pentru ea si, spera, pentru fanii ei. Natalie are talentul de a imbina emotia pura in muzica ei. Asemanatoare cu Olivia Rodrigo sau Lorde, muzica ei este plina de versuri sincere si emotii puternice. Aceasta latura a ei este foarte relatabila si o plaseaza pe calea succesului major.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți