Recenzie: Into the Blue – Gal Musette

Recenzie: Into the Blue - Gal Musette

Credit foto: Anna Azarov

Crescând și ajungând să ne cunoaștem pe noi înșine ca persoană și individ nu este o sarcină ușoară, dar este o sarcină foarte importantă pentru a găsi fericirea adevărată în interiorul nostru. Trecem prin faze care nu funcționează prea bine și uneori ne prefacem că suntem cineva diferit, în speranța disperată că alții te vor accepta mai mult în felul acesta. Uneori, ne confruntăm cu sentimente de confuzie și tristețe atunci când ne străduim să ne descoperim propria identitate și scop unic în această lume; dar odată ce o găsim, este cel mai liniștitor și bucurător sentiment să știi cu încredere cine ești. „Into the Blue” de Gal Musette este melodia de final fericit pentru povestea ta de autodescoperire.

Gal Musette adoptă un stil foarte clasic și îl transformă în propriul său sunet modernizat în „Into the Blue”. Este un groove și o instrumentație foarte Power-Pop, cu alegerea sa de percuție, corzi și utilizarea unică a unui clopot de biserică și a theraminului (care este interpretat de Via Mardot pe durata întregii melodii, alături de vioara). Ritmul și melodia îmi aduc aminte de o melodie clasică a formației Beach Boys. Vocile moi și angelice ale lui Gal se potrivesc perfect în acest stil și creează o experiență frumoasă și euforică în timp ce asculți. Este o melodie puternică, dar într-un mod foarte liniștit.

Gal Musette este o cântăreață / compozitoare indie din California de Sud. „Into the Blue” este cel de-al treilea single de pe albumul ei viitor, „Pendulum”, care urmează să fie lansat mai târziu în acest an. Celelalte două single-uri pentru acest album sunt „Plateau” și „Moment”, lansate mai devreme în acest an. „Pendulum” este cel de-al doilea album al său, primul album fiind „Backwards Lullaby”, lansat în 2021. Ea a fost actul de deschidere pentru diferiți artiști, începând de la vârsta de 14 ani, în trupa ‘The Magnetic Fields’. De asemenea, a avut spectacole la festivalurile NXNE și SXSW de mai mulți ani. Unii dintre artiștii săi preferați includ Joni Mitchell, Bjork și The Cure. Gal Musette se inspiră din Chansons-ul francez din anii 1900 pentru sunetul ei; amestecându-l cu instrumentație de pop modern și folk indie moale, Gal are un stil unic pe care nu îl veți găsi în altă parte.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți