Recenzie: It Is What It Is – Joost Laméris

Recenzie: It Is What It Is - Joost Laméris

Uneori cea mai bună modalitate de a face față situațiilor dificile este să le recunoaștem și să mergem mai departe, în loc să ne preocupăm de ele sau să le permitem să ne definească. Noul single al lui Joost Laméris, “It Is What It Is”, surprinde perfect această provocare comună de a depăși negativitatea și respingerea. Piesa electropop conține o instrumentalizare optimistă, voci puternice și versuri captivante. De exemplu, versurile „Detronat, tot mă lovești, dar refuz să lupt. Jurăminte goale, nu îmi amintesc ce am pierdut și ce trebuie să găsesc” comunică modul în care pesimismul și ura continuă din partea altora doar distrage de la viața ta și cum acest comportament nu merită timpul sau efortul tău. Piesa evidențiază importanța respectului de sine și a științei de a ignora comentariile răutăcioase sau de a accepta provocările inevitabile. “It Is What It Is” abordează teme precum izolarea, conflictul, trădarea, nesiguranța, acceptarea și creșterea. Joost Lameris combină o instrumentalizare spectaculoasă, voci expresive și versuri sincere pentru a crea un imn electropop care îi reamintește publicului să aibă încredere în sine în fața negativității, incertitudinii și autoîndoielii.

„It Is What It Is” este o piesă electropop compusă din sintetizatoare, baterie, bass și chitară. Single-ul are caracteristici optimiste și un ritm rapid, în ciuda versurilor profunde și semnificative. Rifele sintetizatoare repetate creează cârligul catchy al piesei. Bateria puternică și constantă împinge piesa înainte și contribuie într-adevăr la memorabilitatea ei. În ceea ce privește percuția, single-ul conține ritmuri precum rola de tobă și aplauze pentru a crea un groove mai energic. Piesa utilizează și alte efecte sonore, precum mostre de voce, pad-uri sintetizatoare și treceri de zgomot, pentru a crea o ambianță și tranziții între diferite secțiuni ale piesei. Vocea lui Joost are o gamă vocală largă, atingând note înalte și scurgeri vocale, precum și armonii adânci. Vocea sa este distorsionată uneori pentru a crea un sunet unic și complex. De asemenea, stratificarea vocală frecventă permite o multitudine de vocalizări care arată talentul său în cântat. Instrumentația și vocile prezentate în “It Is What It Is” sunt o combinație bine realizată și bine produsă de diferite sunete și stiluri care completează abilitățile sale de povestitor.

Joost Laméris, cântăreț și instrumentist olandez, este un artist în ascensiune cu un mare potențial în industria muzicală. Discografia sa oferă gusturi din genurile indie, pop și electronica. Povestirea muzicală a lui Joost atinge subiecte precum dragostea, sănătatea mentală și descoperirea de sine ca om queer. El și-a cultivat dragostea pentru muzică încă de la o vârstă fragedă, crescând cu vioara, pianul și chitara. În 2021, Joost a lansat primul său single, “Dream Away”, care a atins peste 4.000 de stream-uri pe Spotify. Al doilea său single, “One More Time”, a avut un mare succes, ajungând la 18.800 de stream-uri pe Spotify, ceea ce a permis lansarea unei versiuni acustice care a avut chiar și mai mult succes, strângând peste 28.800 de stream-uri pe Spotify. De atunci, Joost a lansat diverse single-uri precum “Unframed”, “Never Feels Real” și “Falling Apart”, care au acumulat singure peste 26.400 de stream-uri. În februarie 2023, Joost a lansat single-ul său, “Remember”, și videoclipul său care a fost însoțit de o producție video excelentă, direcție artistică, scene interesante, mișcări creative ale camerei și utilizarea culorii ca instrument de povestire. În plus față de “Remember”, “It Is What It Is” este al doilea single de pe viitorul EP de debut al lui Joost Laméris. EP-ul va include diverse piese, de la balade emoționale la piese indie atmosferice și pline de energie pozitivă.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți