Recenzie: It’s My Time – The Lion & The River

Recenzie: It's My Time - The Lion & The River

„It’s My Time” de The Lion & The River este o piesă pop plină de energie, influențată de muzica EDM, care aparține oricărei liste de redare de club. Producția electronică și vocile luminoase pot fi comparate cu cele ale lui Dua Lipa, o piesă care ar fi putut să facă parte din Future Nostalgia sau albumul ei auto-intitulat. Cu toate acestea, piesa este și menționată ca având influențe de la Macklemore și One Republic. Astăzi, putem găsi atâtea cântece triste, romantice sau care explorează alte emoții profunde – cântece care sunt menite să ne facă să plângem, să reflectăm sau să dorim. Aici, The Lion & The River a creat o piesă care mă face să vreau doar să dansez.

Refrainul este o refren antemic compus din versuri precum „Este timpul meu / Este timpul meu / Este timpul meu” și „Sunt în viață / Sunt în viață / Sunt în viață”. În strofe, ei cântă despre vorbirea cu fantome, schelete în dulap și parcurgerea unui drum întunecat. Aceste imagini transmit teme de singurătate, regret și depășire a adversităților. Sprijinită de o producție plină de energie și de voci clare, lirica vulnerabilă are un impact mai puțin puternic și mai degrabă este o piesă care ar putea determina orice ascultător să danseze prin camera lor. The Lion & The River a creat o piesă perfectă de ascultat la boxele mașinii, conducând pe drum într-o seară de vară.

The Lion & The River este un artist de muzică electronică și pop, cu aproape 1000 de ascultători lunar pe Spotify. „It’s My Time” este una dintre primele lor piese de single din 2023. Au lansat primul lor single, „Keep Going”, în 2022, care a acumulat deja peste 17.000 de redări pe Spotify. Dacă căutați muzică care vă face să vreți să dansați, cântece care au un sunet de plajă, de vară, The Lion & The River este un artist care merită verificat. Sunt entuziasmat să văd ce vor lansa în viitor. Nu uitați să țineți pasul cu muzica lor făcând clic pe linkurile rețelelor de socializare de mai jos și urmărind conturile lor.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți