Recenzie: It’s Starting To Rain – Joya

Recenzie: It's Starting To Rain - Joya

„Este începutul ploii” este o baladă melancolică despre linia subțire dintre iubirea toxică și cea sănătoasă. Prea mult dintr-un lucru bun poate fi rău, iar vocile delicate și frumoase ale lui Joya reflectă asupra experienței dureroase și universale de a învăța să lași pe cineva să plece. Joya compară momentul în care realizăm că este momentul să renunțăm cu primele stropi timizi de ploaie, care se adună cu încredere și asigurare pe măsură ce trece timpul. Începutul ploii este o senzație agridulce, știind că soarele este șters, dar există un sentiment de ușurare în spălarea emoțiilor, resetarea și facerea de loc pentru o nouă creștere.

Narațiunea plină de emoție a lui Joya creează o imagine dureroasă a fragilității, știind că ești îndrăgostit, dar poate nu dintr-un motiv bun. Vocile multiple și chitara visătoare ale lui Joya sunt întărite doar de emoția care curge prin versurile ei. Joya are o asigurare liniștită, dar încrezătoare care dărâmă zidurile care ascund stările contemplative și momentele universale dintre noi. Imaginile ei transpun frumos sentimentele complicate care ne tulbură în cântec, eliberând o senzație de catarsis și cunoaștere a având Limba pentru a descrie corect ceea ce simțim.

Joya este o artistă cu sediul în Hong Kong care a făcut valuri în scena indie-pop cu cântece încărcate emoțional. Joya a lucrat activ să-și lanseze EP-ul în august, cu „Este începutul ploii” fiind al doilea ei single din 2023. Cu vocea ei puternică și autentică, Joya rezonă cu ascultătorii de toate vârstele vorbind din inimă către suflet. Prezentată ca artistă în devenire de către MTV Asia și RTHK, proiectele recente ale Joyei includ scrierea și interpretarea cântecului original „I Have Seen the Future” pentru proiectul National Geographic Oceans Tomorrow cu muzicienii vegetarieni din Hong Kong, Phat Chan și producătorul de muzică Eddie Chung, fiind prezentată în campania Queer Library a lui Aesop și interpretarea cu Orchestra Academy of Hong Kong la Freespace West Kowloon. Joya are un viitor strălucit, și numărăm zilele până în august!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți