Recenzie: “It Started With U” – Ava Della Pietra

Recenzie: “It Started With U” - Ava Della Pietra

Despărțirea este o situație dificilă prin care trecem. Aceasta este valabilă atât pentru legăturile romantice, cât și pentru cele platonice. În cântecul „It Started With U”, artista muzicală Ava Della Pietra reflectă asupra unei relații pierdute, durerii care urmează și cum a reușit să reflecteze și să iasă mai puternică din cauza acesteia. Potrivit Avei, ea a fost inspirată să compună cântecul după ce a fost ignorată de cineva pe care îl considera un prieten apropiat. Când a fost întrebată despre semnificația din spatele cântecului, Ava a comentat: „Este vorba despre a recunoaște impactul uriaș pe care această persoană l-a avut asupra vieții mele, realizând în același timp că am puterea de a transforma acea negativitate și de a ieși din experiență mai puternică ca oricând”. Luând în considerare versurile, poți începe să observi când începe procesul de vindecare. Ea trece de la a cânta cum „a început cu tine”, la a încheia prin a spune „Acum se termină cu tine,” semnificând că nu va mai lăsa această despărțire să-și pună stăpânire asupra vieții sale.

Acest cântec este pur și simplu frumos de ascultat. Ava, de mai multe ori, reușește să treacă fără efort de la vocea din piept la voc

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți