Recenzie: Josephine – TYA

Recenzie: Josephine - TYA

„Josephine” este cel mai nou single al artistei uimitoare TYA. Piesa exprimă euforia fluideții de gen și este și un imn al relațiilor queer. TYA folosește imagini uimitoare și versuri vii pentru a captura cu adevărat sentimentele electrice pe care le cântă. Atunci când ascultătorii aud „Josephine”, ei reușesc să se afunde cu adevărat în povestea pe care TYA o zugrăvește și să experimenteze emoțiile despre care cântă. TYA îi atrage și mai mult pe ascultători prin abilitatea ei de a crea o narativă, evidențiată prin referirea la filme precum „Așa cum îi place fierbinte” din 1959. Cu prezența unei arce narative, în combinatie cu versuri vii și încărcate de emoție, „Josephine” este piesa perfectă pentru a exprima euforia de a fi într-o relație nouă și excitantă.

Instrumentale piesei „Josephine” se potriveșc perfect tonului și sentimentului de euforie pe care TYA încearcă să-l emuleze. Sunetul său plin de energie oferă ascultătorilor o catarsi electrică. Elementele variate dau pistei un sunet atât de subtil și dinamic, la fel cum sunt și sentimentele despre care cântă TYA. Versul „Cred că m-am îndrăgostit de Josephine” rezumă perfect purețea, noutatea și emoția dragostei pe care piesa se concentrează. Chiar înainte de ultima recitare a refrenului, piesa se mută într-un spațiu sonor mai calm, unde TYA, pentru ultima dată, își aruncă cuvintele pe care le simte pentru Josephine.

Dacă există ceva inevitabil despre artistul muzical TYA, este că muzica este în sângele ei. TYA a avut întotdeauna o pasiune pentru tot ce înseamnă muzică și artă, folosind-o ca pe o modalitate de a-și exprima sentimentele pe tot parcursul vieții. Bazată în Vancouver, TYA lucrează la scrierea și crearea muzicii care vorbește despre propria sa identitate și ajută ascultătorii să găsească ei înșiși un spațiu sigur în propriile identități. TYA nu este străină nici de viața unui artist, deoarece părinții ei au fost amândoi artiști în copilăria ei. Fiind înconjurată de acest tip de mediu în anii de formare, TYA era pregătită să facă față provocării de a fi un artist în viața de adult.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți